Лайм

Дуже схожий: Григорій Решетнік потролив Арестовича після заяви на звільнення

Телеведучий висміяв відставку політика

Після скандального висловлювання про збиття російської ракети ППО в Дніпрі Олексій Арестович написав заяву про звільнення з посади радника Офісу президента. Григорій Решетник з гумором відреагував на відставку політика і жартома натякнув, хто має зайняти його місце.

Український телеведучий опублікував в Instagram своє фото із серйозним виразом обличчя, акуратною щетиною та красивою зачіскою. "Друзі, шукаю роботу позаштатного радника... Досвід на телебаченні 20 років", - написав Решетник.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Підписники ведучого "Холостяка" оцінили його почуття гумору та відзначили схожість із Арестовичем.

"Люблю Вас за круте почуття гумору", "А ви ще й дуже схожі", "Вираз обличчя вже підходить", "Дуже схожі", З почуттям гумору у вас все ок", "Мені здається ви з Арестовичем дуже схожі зовні", "Я спочатку подумала, що Арестович на фото, "Григорію, чудова пропозиція! Дякую за подаровану посмішку! Сподіваюся, що люди зрозуміють", - пишуть українці у коментарях.

Читайте також: "Арестович має піти": нардепи вимагають звільнити радника ОП.

Фото: instagram.com/alexey.arestovich

Нагадаємо, 14 січня Росія влаштувала один із найжорстокіших терактів за час повномасштабної війни. Окупанти завдали удару по багатоповерхівці в Дніпрі ракетою Х-22, яку не можуть збивати Повітряні Сили ЗСУ.

Увечері того ж дня Олексій Арестович в ефірі YouTube-каналу "Фейгін Live" заявив, що ракета, яка знищила частину будинку, була збита силами ППО України і вибухнула під час падіння на під'їзд. Цю інформацію одразу підхопили росЗМІ та пропагандистські телеграм-канали.

Слова Арестовича викликали засудження в соціальних мережах та заклики до Офісу президента звільнити його з посади.

17 січня Олексій Арестович написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Офіс президента задовольнив його прохання про відставку.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації