Лайм

Треба було ховатися: Катя Лозовицька розповіла про стосунки з Топольским після фіналу "Холостяка"

Дівчина розкрила цікаві деталі

25-річна Катерина Лозовицька, яка підкорила серце Топольського на романтичному реаліті "Холостяк-12", поділилася своїми спогадами про фінал шоу. Дівчина також розповіла про спілкування з Алексом після перемоги в проекті та навіть розкрила подробиці одного з їхніх побачень.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці дівчини в Instagram. Крім того, переможниця "Холостяка-12" оприлюднила у мережі серію архівних фото, зроблених під час реаліті та вже після його закінчення.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Читайте на тему: Катя Лозовицька відповіла на закиди, що її перемога у шоу "Холостяк" проплачена.

"Архів 2022… "В моєму серці пролунало твоє ім’я". Це все, що я пам’ятала з промови Алекса на фіналі. Чесно. В мене були такі сильні переживання, що я ледве дихала. Пам’ятаю, як емоції змінювались через кожну фразу. Алекс мені потім розповів, що на моєму обличчі кожні три секунди змінювався вираз. Каже, було цікаво. Цікаво йому… А я майже падала там. "Пам’ятаєш, я казав, що я вже не пам’ятаю, що таке закоханість? Тепер я згадав. Хочу бути з тобою". В мене сльози. Я посто не могла повірити. Невже тепер є тільки ми вдвох? По-справжньому! Ми поїдемо в Київ лише вдвох. Зустрінемось наступного дня вдвох. А потім буде багато наступних днів для нас. Невже нарешті? Каблучка, обійми, поцілунки, тремтіння. Щасливий Алекс і щаслива я. Не могли один від одного "відлипнути", - пригадала Лозовицька емоції, яка пережила після перемоги в шоу.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

"Ввечері ми святкували всією знімальною групою кінець сезону. Це було на даху будівлі. Грала музика. Було ідеально тепло. Пам’ятаю, ми стояли, обійнявшись, танцювали, розмовляли. На вулиці був легкий вітер. Ніби у фільмі, де усе тільки починається. Наступного дня ми багато гуляли по Мадейрі. Я страшенно соромилась… Знов. Ніби вже рідна людина, а ніби і знову перше побачення, де тепер тільки ми удвох. Було навіть дивно, що ніхто не розводить нас у різні сторони. Ми гуляли на набережній, тікали від гігантських хвиль", - продовжила ділитися вона приємними спогадами.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Катерина розповіла, що ще в літаку до Києва вони з Алексом трималися за руки та не приховували своїх почуттів. Проте вже після посадки у столиці закоханим довелося "розійтися по різним куткам", адже за правилами "Холостяка", учасники не можуть афішувати стосунки, допоки глядачі не дізнаються ім’я переможниці.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

"В той самий день летіли в Київ. Як пара. Сиділи поруч в літаку. Тримались за руки. Алекс не відпускав мене ні на секунду. Добре, що тоді ще були маски і на нас не сильно звертали увагу. Прилетіли в аеропорт Києва і знову розійшлися у різні кутки. Тепер треба було ховатися, щоб ніхто не бачив нас разом. Ми обмінялись номерами. Тато забрав мене додому. І тут приходить повідомлення: "Привіт крихітко", - заінтригувала дівчина.

Читайте також: Поцілунки та обійми: Алекс Топольський показав спільні фото з переможницею "Холостяка-12" після проекту.

Відповідати прямо, чи зустрічається вона зараз з Алексом та як склалися стосунки після шоу, Катерина не стала. Тому у коментарях шанувальники лише висловили слова надії на те, що Лозовицька та Топольський досі разом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога