Лайм

На шоу "Холостяк-12" перемогла Катя Лозовицька - що відомо про обраницю героя

Серце Алекса Топольського підкорила фотомодель із Києва

13 січня на каналі СТБ показали фінальний випуск шоу "Холостяк-12", знятого до повномасштабної війни в Україні. Алекс Топольський обрав Катю Лозовицьку та вручив їй обручку. theLime розповість, що відомо про переможницю реаліті та що вона публікує в Instagram.

Катерині Лозовицькій 25 років, вона родом із Києва. У дитинстві Катя захоплювалася бальними танцями та займала призові місця. З 15 років працює фотомоделлю та об'їздила вже півсвіту. Вона знімалася для різних брендів, позувала у весільних сукнях, білизні, ніжних і сексуальних образах.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Катя робила паузу в модельінгу та вивчилася на юриста у Київському національному лінгвістичному університеті. Також Лозовицька навчалася в Іспанії та здобула освіту у сфері готельного та ресторанного бізнесу. На "Холостяку" дівчина зізнавалася, що мріє відкрити свою кав'ярню.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Читайте також: Завчені способи спокушання: психолог прокоментувала поведінку "Холостяка" Топольського.

Батьки Каті працюють у РАГСі. Мама спілкується з молодятами та пропонує їм варіанти проведення весілля, тато – весільний оператор.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

На проекті Катя була стриманою і ніколи не вступала у конфлікти з рештою учасниць. Через що конкурентки називали її замкнутою та нудною. Але, як зізнавалася сама Лозовицька, вона просто не хотіла витрачати свою енергію на плітки та непотрібні розмови, адже головна її мета на "Холостяку" – стосунки з Алексом.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Як склалися стосунки Каті Лозовицької та Алекса Топольського після проекту, глядачі зможуть дізнатися у пост-шоу, яке вийде на СТБ 20 січня.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним