Лайм

Катя Лозовицька відповіла на закиди, що її перемога у шоу "Холостяк" проплачена

Дівчину звинувачують у нечесній перемозі

Після фіналу "Холостяка-12" Катя Лозовицька зіткнулася у соцмережі з докорами, мовляв, її перемога в шоу була проплачена. Фотомодель вирішила відповісти на звинувачення хейтерів.

Переможниця 12 сезону романтичного реаліті у своєму Instagram зробила репост "сторіз" брата, в якому той показує коментарі під одним із її дописів. "Зайшов на коментар під фоткою сестри. Господи, це безцінно. Я такого трешу давно не читав", - написав Станіслав Лозовицький.

Читайте також: На шоу "Холостяк-12" перемогла Катя Лозовицька - що відомо про обраницю героя.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Під знімком фотомоделі одна з підписниц пише, що Алекс та Катя – гарна пара і стверджує, що після проекту вони розійшлися. На запитання іншої користувачки, звідки така інформація, дівчина відповідає: "Їй заплатили, щоб вона дійшла до фіналу та набрала популярності".

Катя Лозовицька, яка після проекту чула не один закид у свій бік, вирішила відповісти на свій улюблений - "вона проплачена".

"Люди, ну ви серйозно думаєте, що на реаліті-шоу, де все побудовано на справжніх натуральних емоціях учасників, сам проект дозволив би комусь щось проплачувати? Кому? Навіщо? Для чого? Зупиніться, це ж як мінімум нелогічно", - написала модель.

Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Читайте також: Поцілунки та обійми: Алекс Топольський показав спільні фото із переможницею "Холостяка-12" після проекту.

Фінал шоу "Холостяк-12" викликав запитання у глядачів. Багато хто не вірить у щирість почуттів Алекса Топольського до переможниці. На думку шанувальників реаліті, бізнесмен явно не байдужий до Саші Мудрої, а Катю Лозовицьку обрав "через контракт".

Як склалися стосунки Каті Лозовицької та Алекса Топольського після проекту, глядачі зможуть дізнатися у пост-шоу, яке вийде на СТБ 20 січня.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці