Лайм

Росіянка на "Міс Всесвіт" Анна Ліннікова поскаржилася на булінг через війну в Україні

Війну у нашій країні дівчина назвала "ситуацією, яка не під її контролем"

Росіянка Анна Ліннікова, участь якої у "Міс Всесвіт-2022" висміяли в мережі, поскаржилася на хейт в мережі. У якості "доказу" громадянка країни-окупанта показала ролик з TikTok, де її зобразили на тлі руїн України, і наголосила, що "людям має бути соромно за булінг".

Вторгнення Росії в нашу країну Ліннікова назвала "ситуацією, що не під її контролем". Також вона додала, що "поширення в мережі ненависних повідомлень нічого не змінить". Відповідну заяву росіянка зробила у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/anna__linnikova

"Людям має бути соромно булити 22-річну з приводу ситуації, яка не під її контролем. Публікація ненависних повідомлень та відео не змінять нічого. Я поскаржилася на кожний пост і закликаю вас робити те саме. Дякую за підтримку та розуміння", – написала громадянка РФ.

Читайте також: Огидно: українська делегація розповіла про поведінку росіянки на конкурсі "Міс Всесвіт-2022".

Крім того, російська модель показала скриншоти повідомлень, які вона нібито отримує від українців. Вони пишуть, що їм соромно за негідну поведінку своїх "співгромадян" і наголошують, що Ліннікова не має ніякого відношення до того, що Путін напав на Україну. На це Анна відповідає: "Є в цьому світі світло та добро".

Фото: instagram.com/anna__linnikova

Фото: instagram.com/anna__linnikova

Нагадаємо, незважаючи на злочини країни-окупанта, а також всупереч протестам України, росіянці Анні Лінніковій дали візу до США і допустили до змагань. Представниця РФ не увійшла до топ-16 фіналісток на міжнародному конкурсі краси.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Закриє небо і посилить заходи безпеки: як Швеція готується до "Євробачення-2024"

На період проведення "Євробачення-2024" країна-господарка закриє повітряний простір над містом Мальме, де відбудеться конкурс

Нищили свого: акторка Леся Самаєва висловилася про колег, які хейтили Горбунова через серіал

Зірка серіалу "Скажене весілля" Леся Самаєва розкритикувала колег, які накинулися на Юрія Горбунова через зйомки комедії "СМТ Інгулець"

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер