Лайм

Вікторія Апанасенко не захотіла стояти поряд із росіянкою на конкурсі "Міс Всесвіт": відео

Реакцію українки обговорюють у мережі

У Новому Орлеані (США) проходить конкурс краси "Міс Всесвіт-2022", на якому Україну представляє 28-річна модель та волонтерка Вікторія Апанасенко. Велике обурення у багатьох глядачів викликав той факт, що у 2022 році до участі у конкурсі допустили Росію. Оргкомітет "Міс Всесвіту" пішов на це, проігнорувавши прохання та протести представників України.

Росіянка Анна Ліннікова вже отримала свою порцію критики за цинічний вихід у костюмі "корони російської імперії", який висміяли через "відсутність атрибутів країни-окупанта: краденої пральної машини та унітазу".

Читайте по темі: З крилами та мечем: українка на конкурсі "Міс Всесвіт" вразила ефектним виходом.

Вікторія Апанасенко також недвозначно висловила своє ставлення до росіянки. Під час групового фото представниця України не захотіла стояти поряд із Лінніковою.

Вікторія Апанасенко відгородилася від росіянки учасницями із Сейшелів (у червоному) та Колумбії (у зеленому) Фото: Getty Images

На відео потрапив момент, як російська модель підходить до учасниць, щоб зайняти місце у першому ряду. Помітивши її, Вікторія просить учасницю з Колумбії помінятися з нею місцями, щоб стояти якнайдалі від дівчини з РФ.



У TikTok іноземці активно обговорюють інцидент. Одні висловили невдоволення реакцією Вікторії Апанасенко: вона нібито "мала показати готовність до миру". Інші коментатори повністю підтримали українку.

"Якщо ви людина зі здоровим глуздом, ви не стоятимете поряд із країною, яка вбиває вашу". "Все через життя, які були втрачені в Україні, це не дрібниці".

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита