Лайм

Співачка Луна відповіла колишньому чоловікові Юрію Бардашу на звинувачення в нацизмі

Артистка вирішила зробити публічну заяву

Українська виконавиця Луна, перша дружина українського продюсера Юрія Бардаша, прокоментувала слова свого ексобранця про те, що вона "нацистка", а їхній спільний 11-річний син – "малолітка, який нічого не тямить". Артистка у відповідь заявила, що їй байдуже до подібних безглуздих висловів колишнього.

Про це співачка написала у своєму блозі в Instagram. Роз’яснити ситуацію вона вирішила після повідомлень підписників, які прокоментували нове інтерв’ю пропагандиста Лілії Абрамовій. "У мене був перший шлюб у повній нелюбові, тому моє серце стресостійке. Ми не спілкуємося взагалі. Я пишу: "Валіть звідти. Це на тобі стреси дитини. На твоїй упоротій патріотичності українській". Я пам'ятаю, як вона: "Я слов'янська принцеса". Ну так і де ти слов'янська принцеса, якщо ти – українська нацистка. Син – малолітка, який нічого не розуміє, але вже він малює малюнки з Путіним похабні", - заявив Бардаш.

Фото: instagram.com/kri_luna

"Багато хто пише мені з приводу цієї істоти. Ось додала скрін, щоб ви не турбувались про наше із сином ставлення до цього явища. Кажуть, що воно називає мене "українською нацисткою". Я плюсую цю ідею, такий хайп мені більше до вподоби, аніж хибні звинувачення у проросійській позиції", – висловилася про цю ситуацію Луна.

Читайте на тему: Добре, що не в батька: син скандального Юрія Бардаша виступив із патріотичним віршем.

Крім того, у діалозі з однією з підписниць виконавиця зізналася, що їй з сином лише краще, що Юрій виїхав до Москви: "Співчувати треба було б, якби воно залишилося в Україні. А так ми тільки раді, що воно далеко і не турбує Жоріка".

Співачка Луна з синомФото: instagram.com/kri_luna

Нагадаємо, Луна (справжнє ім’я – Христина) вийшла заміж за Юрія Бардаша у 2012 році. Того ж року у пари народився син Георгій. Хлопчик з’явився на світ у Лос-Анджелесі, де на той момент мешкали закохані. У червні 2018 року продюсер заявив у соціальних мережах про подружню зраду Христини з Олександром Волощуком, її саунд-продюсером та співпродюсером, однак зізнався й у своїх багатьох зрадах. Через деякий час Луна в Instagram оголосила про що розлучається з Юрієм.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil