Лайм

Не дали мікрофон: Вікторії Апанасенко на "Міс Всесвіт" завадили говорити про війну

Українку не запросили на сцену у фіналі конкурсу

Модель та волонтер з Чернігова Вікторія Апанасенко гідно представила Україну на конкурсі краси "Міс Всесвіт-2022". Українка продемонструвала в Новому Орлеані (США) ефектні вбрання, які символізують Україну, яка бореться з російськими окупантами. Проте зі сцени не лунали слова про війну.

В інтерв'ю "КП" в "Україні" Вікторія пояснила, що їй просто не дали можливості висловитися. "Фраза про те, що Росія напала на Україну, на сцені конкурсу не прозвучала ні разу. У мене було півторагодинне інтерв’ю, але взяли лише маленький шматок про моє волонтерство. Крім того, мені вручили одну з чотирьох спеціальних нагород - Spirit of Carnival Award. Інших дівчат запросили на сцену для вручення нагороди під час фіналу, а мене - ні. Зі мною записали відео за день до фіналу. Я думала, що то взагалі тестове відео, та його потім показали в трансляції. Але мікрофону мені не дали", - сказала Апанасенко.

Вікторія Апанасенко у національному костюмі "Воїн світла" Фото: Getty Images

Читайте також: Шедевр українського дизайнера: Вікторія Апанасенко показала вечірню сукню на "Міс Всесвіт-2022".

Вікторія зізналася, що вона хотіла нагадати світові про війну та розповісти про трагедію у Дніпрі, яка сталася у день фіналу.

"Коли я зранку побачила відео, як люди кричать під завалами, я плакала, у мене тремтіли руки. Дівчата мене заспокоювали. Я розмовляла з нашим оргкомітетом і думала, можливо, варто відмовитися від подальшої участі. Але я думала, що мене запросять на сцену для вручення нагороди, і я зможу щось сказати зі сцени. На жаль, не вийшло. Мені дуже шкода, мені від цього болить. Мені не дали навіть 20 секунд. Я не просила більшого. Мені дуже хотілося нагадати на велику аудиторію у прямому ефірі, що війна триває", - поділилася українка.

Вікторія Апанасенко перед фіналом "Міс Всесвіт" Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Нагадаємо, фінал 71-го конкурсу краси відбувся у США 14 січня. Цього ж дня Росія завдала чергового масованого ракетного удару по українських містах. Під ворожий вогонь потрапила багатоповерхівка у Дніпрі, де загинуло понад 40 людей, у тому числі й діти.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії