Лайм

Актора серіалу "Венздей" Персі Гайнса Вайта звинуватили в сексуальному насильстві

Жертви розповіли про інциденти у мережі

Канадського актора Персі Гайнса Вайта, який зіграв Ксав'є Торпа у популярному серіалі "Венздей", звинуватили у сексуальному насильстві. Про це заявили декілька дівчат у соціальних мережах, зазначивши, що знаменитість їх домагався, ґвалтував, а також відправляв фото свого статевого органу неповнолітнім.

Зі звинуваченнями подібного роду у соціальній мережі Twitter виступили щонайменше троє дівчат. Вони розповіли, що ці жахливі речі сталися у той період, коли Вайт ходив до школи в Торонто – тоді юнакові було 17-20 років. Детальніше про це пише видання Distractify.

Фото: Getty Images

Жертви домагань створили гештег #cancelpercy, за яким діляться своїми історіями. "Мені боляче бачити цього чоловіка в очах публіки, яким захоплюються сотні тисяч молодих дівчат", - написала одна з користувачок у Twitter. - Він дозволив мене зґвалтувати у своєму підвалі, і коли він подзвонив мені з цього приводу, він найбільше хвилювався про поліцію, а не про те, чи я в порядку. Потім він продовжував дозволяти ґвалтівникові жити у своєї матері".

Читайте також: Ще одна жінка звинуватила зірку серіалу "Секс і місто" у сексуальному насильстві.

Звинувачення почалися, коли одна із користувачок опублікувала пост, у якому розповіла, що актор разом зі своїми друзями часто влаштовував шумні вечірки, на яких споював дівчат, аби потім зґвалтувати.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

У публікації дівчина зазначила, що Персі разом зі своєю компанією "запрошували тих, які, на їхню думку, були привабливими, щоб напоїти їх до сп'яніння, щоб потім зайнятися із ними сексом".

Фото: twitter.com

Також користувачка заявила, що актор "напав" на неї, коли вона була в стані алкогольного сп'яніння на одній з цих вечірок і додала, що він "звинувачується у зґвалтуванні". Дівчина також стверджувала, що він робив це з іншими дівчатами.

Фото: Getty Images

Персі Гайнс Вайт - 21-річний канадський актор, відомий за ролями в таких фільмах, як "Різдвяні страшилки" (2015) і "Віддалена місцевість" (2016), а також за ролями в серіалах "Між", "Обдаровані" і "Венздей". У серіалі "Венздей" зіграв головну роль Ксав'є Торп.

  • У вересні минулого року Рікі Мартін подав мільйонний позов проти племінника після звинувачень в інцесті та домаганнях.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників