Лайм

Жерар Піке після розлучення з Шакірою вперше показав спільне фото з новою дівчиною

Футболіст опублікував фото з моделлю, з якою зраджував співачці

Сім місяців тому Шакіра розлучилася з Жераром Піке, від якого народила двох дітей. Причиною розриву стосунків однієї з найвідоміших пар стала нова обраниця футболіста – Клара Чіа Марті. Днями зірковий захисник іспанської "Барселони" підтвердив роман із 23-річною моделлю, опублікувавши спільне фото.

На сторінці 35-річного спортсмена в Instagram з'явився знімок, на якому він позує з новою дівчиною. Піке та Марті зображені під час побачення у ресторані. Пара сидить за столиком, футболіст поклав голову на плече обраниці.

Фото: instagram.com/3gerardpique

Підписувати знімок Жерар не став, натомість це зробили фанати, які критикують вчинок зірки.

"Мені було б соромно", "Вони можуть викласти 1000 щасливих фото, але те, що вони зробили, ніколи не дасть їм спокійно жити", "Ніхто не перевершить Шакіру", "Вона не йде в жодне порівняння з матір'ю ваших дітей", "У вас є діти з Шакірою, вам не соромно публікувати це?", - пишуть пыдписники під дописом.

Фото: Getty Images

Читайте також: У 41-річної Періс Хілтон народився син: зірка показала перше фото із малюком.

Піке оприлюднив цей кадр невдовзі після виходу пісні Шакіри, яку вона присвятила екс-обранцю і різко висловилася про його нову дівчину. 45-річна співачка розкритикувала різницю у віці нової пари, заявивши, що вона "вартує двох 22-річних", а потім пожартувала, що Жерар знизив свій статус із "Ferrari до Renault Twingo" та "Rolex до Casio".

Нагадаємо, Шакіра та Жерар Піке розійшлися на початку червня 2022 року після 11 років спільного життя. Співачка та футболіст офіційно шлюб не оформляли, хоча і стали батьками двох синів - Мілана (10 років) та Саші (8 років).

Фото: instagram.com/3gerardpique

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків