Лайм

Шапка Бориса Джонсона від "Укрзалізниці" стала хітом: ось її історія

Свій старий головний убір політик залишив в Україні

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, який нещодавно відвідав Бородянку та Бучу, а також зустрівся з Володимиром Зеленським, під час свого чергового візиту до України отримав подарунок від "Укрзалізниці" - шапку з написом: "Нумерація вагонів починається з голови поїзда". Шапка вже встигла стати знаменитою, адже навіть після приїзду до Британії політик не знімає її, а продовжує носити на роботу у Лондоні.

Популярність шапки Бориса Джонсона вирішили прокоментувати співробітники "Укрзалізниці". У Twitter голова правління залізничної компанії Олександр Камишін опублікував пост, у якому розповів цікаві подробиці про подаровану колишньому прем’єру річ: "Тепер, коли шапка стала знаменитою, прийшов час розповісти всю історію".

Фото: twitter.com/AKamyshin

"Історія починається в м. Ірпінь, де Борис Джонсон побував під одного зі своїх візитів в Україну. Подивіться, яким він був сварливим. І ми подумали, що причина може бути в його головному уборі. Тож коли Борис відвідав наш вокзал, ми знайшли для нього іншу шапку. Спочатку Борис не був впевнений в тому, що ця ідея є хорошою. Тому ми просто подарували йому нову шапку", - йдеться в публікації Камишіна.

Фото: twitter.com/AKamyshin

Читайте також: Мюслі UA перетворили на пісню ще одну фразу Бориса Джонсона: З Різдвом everybody.

Фото: twitter.com/AKamyshin

Фото: twitter.com/AKamyshin

"Вже в поїзді Джонсон приміряв нашу шапку і зрозумів, що вона справді йому личить, - продовжив розповідати чоловік. - Тож свою стару шапку він подарував нашій залізниці".

Фото: twitter.com/AKamyshin

Фото: twitter.com/AKamyshin

Камишін зазначив, що зараз "Борис Джонсон є найстильнішим чоловіком Лондона". Тим часом британські ЗМІ не перестають писати про його нову круту шапку.

Фото: twitter.com/AKamyshin

"Історія зі старою шапкою Бориса від London Underground [лондонський метрополітен] не закінчилася. Але це те, що я розповім вам пізніше", - також заінтригував користувачів мережі голова правління "Укрзалізниці".

Фото: twitter.com/AKamyshin

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували