Лайм

Занесли до бази розшуку: Машу Єфросиніну в РФ визнали терористкою

Телеведуча висміяла новину

Російська пропаганда давно називає всіх українських патріотів нацистами та терористами, і зірки – не виняток. Деякі з них отримали заборону на в'їзд до РФ на 50 років, а інші зазнали особливої честі. Так, Машу Єфросинину внесли до списку терористів та екстремістів і навіть оголосили у розшук.

Телеведуча показала в Instagram-історіях скріншоти, які її дуже порадували.

"Реєстр організацій та фізичних осіб, щодо яких є відомості про їхню причетність до екстремістської діяльності або тероризму" опублікований на сайті Росфінмоніторингу. Саме в нього занесли Єфросиніну. Також картка із даними української телеведучої з'явилася в базі розшуку МВС РФ.

Читайте також: Сталося найгірше: Джим Керрі та Маргарет Етвуд висміяли заборону на в'їзд до Росії.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Друзі, новини бачу! Все бачу! Дякую за вітання - їх більше, ніж в день народження! Слава Україні!" - написала Марія і посміялася, що в розшуку значиться як укрїнка. "Ні, ну які котики! Ну правильно ж усі пишуть, коли хочуть: Керч – Україна".

Потрапляння до реєстру Єфросиніна вирішила зустріти косметичною процедурою. "Тут такі новини, а я на себе подивилася, і аж незручно. Терористка, а фізіономія пом'ята. Це ж якась відповідальність, боже!" - пожартувала вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео