Лайм

На нього вплинули: акторка-путіністка Кравченко висловилася про Зеленського та Захід

Зірка "Сватів" відзначилася новими абсурдними заявами

Акторка Тетяна Кравченко, яка раніше назвала Україну "фашистською державою", цього разу здивувала новими пропагандистськими заявами. Вона сказала кілька слів про Володимира Зеленського, Захід, а також не забула згадати про свою колишню колегу зі "Сватів" – телевізійну онучку Анну Кошмал (грала роль Жені Ковальової у серіалі).

Кравченко, яка народилася та виросла в українському Донецьку, у передачі "Жизнь и судьба" на пропагандистському каналі "Росія 1" заявила, що раніше вважала президента нашої країни "непоганою людиною", однак зараз, за словами путіністки, Зеленський таким не є, адже "його зіпсувала влада".

Фото: instagram

"Володя Зеленський… Хто б міг подумати?! На нього вплинули. Скільки ми сиділи за столом з Володею, реготали. І раптом така ненависть. Тепер забороняє в Україні говорити російською мовою, спалює книги, випускає вбивць… Навіщо? Може, це через те, що він президентом став? І що гарного він зробив? Він жодного пункту передвиборчої програми не виконав", - висловилася акторка.

Читайте також: Там усім потрібна психологічна допомога: ще одна зірка "Сватів" підтримала війну в Україні.

На цьому пропагандистка не зупинилася, оскільки вирішила не залишати без своєї уваги Захід, який активно допомає Україні у боротьбі з російським агресором. Жінка заявила, що мета цих країн – панувати над усім світом. Також 69-річна Кравченко проговорилася, що "не має бажання лізти в політику, однак її змушують обставини".

"Це не зараз почалося, вже давно. Що їм усім треба? Панувати?! У себе розібралися б", – сказала уродженка Донеччини про країни, які висловлюють солідарність з нашою країною та допомагають.

Фото: instagram

Що стосується Анни Кошмал, то її Кравченко назвала "своїм особистим ворогом", додавши, що "дівчині промили мізки": "Я в шоці! Не знаю, звідки в неї це все, хто їй там мізки промив? Нічого не віщувало. Анна була спокійною, небагатослівною. Чому в неї з'явилася така ненависть до нас? Вона тепер мій особистий ворог, виходить".

Тетяна Кравченко і Анна КошмалФото: instagram

Читайте на тему: Зірка "Сватів" Добронравов також продемонстрував свою позицію щодо війни в Україні.

Нагадаємо, виконавиці ролі Валюхи Тетяні Кравченко з 2015 року заборонено в'їзд на територію України. Заборона була накладена через те, що вона підтримала окупацію Донбасу та анексію Криму.

Кравченко народилася у місті Сталіно (Донецьк). Батько Тетяни – Василь Дмитрович Токарєв, помер, коли їй було 3 місяці. Дівчинку виховувала мати – Емілія Іванівна Карлаш та вітчим – Едуард Семенович Яковлєв. Про те, що Едуард Семенович не був рідним батьком, вона дізналася у віці 10 років.

У 1970 році акторка закінчила середню школу №20 у місті Донецьк, після чого подала документи на хімічний факультет Донецького державного університету, проте не пройшла за конкурсом. У 1971 році Тетяна поїхала до Москви вступати до театрального інституту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ