Лайм

Ідіоти, немає слів: Дмитро Комаров висміяв заборону на в'їзд до Росії на 50 років

Телеведучий прокоментував дурне "покарання"

20 квітня російські ЗМІ опублікували імена українських артистів та телеведучих, яким на 50 років заборонили в'їзд до РФ. Серед них – Антон Птушкін, Коля Серга, Андрій Бєдняков, Потап та Настя Каменських, Світлана Лобода, Монатік, Святослав Вакарчук, Андрій Данилко, Іван Дорн, Женя Мільковський, Юрій Каплан, Аліна Паш, Надя Дорофєєва та Позитив, Міла Савицька. У списку опинився і Дмитро Комаров, який раніше отримав почесне звання "Ворог Росії".

Ведучий програми "Світ навиворіт", який зараз знімає зруйновані війною українські міста, висміяв заборону країни-окупанта.

"Нова нагорода від Росії. На додаток до "ворога Росії" тепер мені заборонили в'їзд в Росії на 50 років. До 2072 року. До моїх 89 років. Так що тільки на пенсії буде шанс зняти дикі племена в болотах підмосков'я, - пожартував Комаров в Instagram. - Чекаємо на кримінальні справи".

Фото: https://www.instagram.com/komarovmir/

Дмитро не втомлюється дивуватися дурниці російських чиновників, які запровадили проти нього санкції.

"Ідіоти, немає слів. Я не був у Росії з 2005/06 року приблизно, подивіться у своїх базах. Не їздив, не їздив, і ось заборонили їздити. Прийдеться по безвізу лоукостом за 20 євро літати в Мілан, Париж і Барселону замість відпочинку у Тамбові, Саратові та Саранську, які так і не побачу", - написав він.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков