Лайм

За виконання бойових завдань в Ірпіні: гурт "Антитіла" нагородили почесною відзнакою

Музиканти 6 місяців несли службу на фронті

Учасників українського гурту "Антитіла", які з перших днів повномасштабної війни стали на захист нашої країни, нагородили медаллю "Честь. Слава. Держава". Її вручають за мужність, патріотизм, високу громадянську позицію та бойові заслуги.

Відзнаку отримали фронтмен колективу Тарас Тополя, клавішник Сергій Вусик та гітарист Дмитро Жолудь. За півроку музиканти пройшли від оборони рідної Київщини до захисту країни на нульових позиціях на півночі Харківщини.

Фото: instagram.com/antytila_official

"За виконання бойових завдань в Ірпіні і захист Київщини музиканти, волонтери та військовослужбовці Тарас Тополя, Сергій Вусик, Дмитро Жолудь разом з побратимами 130 бТРО нагороджені медаллю "Честь. Слава. Держава". Від громади міста Києва – за мужність, патріотизм і високу громадянську позицію. Чітка та смілива громадянська позиція протягом усіх років війни, сотні врятованих життів, сумлінна служба в обороні рідних околиць Києва і захист країни на півночі Харківщини", - сказано на сторінці гурту "Антитіла".

Читайте також: Надає додатковий захист. Тарас Тополь розповів, як українська мова допомагає на фронті.

У дописі також сказано, що Сергій Вусик наказом Міністра оборони нагороджений "Знаком пошани" за військову доблесть, значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, досягнення високих показників у військовій сфері та бездоганну сумлінну службу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Антитіла / Antytila (@antytila_official)


Нагадаємо, з 24 лютого 2022 року Тарас Тополя, Сергій Вусик та Дмитро Жолудь несли службу в рядах 130 батальйону як стрільці та стрільці-парамедики. Наприкінці серпня Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підписав наказ про відкомандерування колективу із зони бойових дій.

Після 6 місяців служби музиканти зосередили свої зусилля на іншому напрямку - культурному.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування