Лайм

Андрій Бєдняков показав пам'ятник "російського світу" в рідному Маріуполі: фото

Ведучий звернувся до агресорів із пропозицією

Український телеведучий, уродженець Маріуполя Андрій Бєдняков показав чергове моторошне фото зі свого рідного міста. В соціальних мережах він опублікував кадр зруйнованого окупантами будинку, частина якого дивом вціліла та залишилася стояти на тлі численних руїн.

Знаменитість оприлюднив пост, у якому запропонував російським загарбникам зробити все, як вони люблять: розбомблений вщент будинок назвати пам'ятником, привезти кілька десятків автобусів із людьми із Ростова та влаштувати "грандіозне відкриття", на яке запросити пропагандиста Григорія Лепса. Відповідна публікація з'явилася на сторінці Бєднякова в Instagram.

Читайте на тему: Дивитись на це – біль: Андрій Бєдняков показав відео з рідного Маріуполя, знищеного росіянами.

Фото: instagram.com/biedniakov

"Росіяни! Ви ж любите всілякі пам'ятники. Пропозиція: не варто до кінця руйнувати цей будинок. Залиште його таким. Огородіть його. Зробіть велику табличку і напишіть на табличці "російський світ". Наженіть десятки автобусів із Ростова з прапорами (як у Донецьк у 2014 році). Зробіть урочисте відкриття. І замість стрічки переріжте єдину звивину Кучери [російський актор і ведучий]. Покличте Лепса. Він заспіває. Все одно здалеку подумає, що це пляшка. І нехай кожен, хто хоче і чекає на цей "світ" у себе в місті - бачить і згадує цей пам'ятник" - йдеться в дописі українця.

Читайте також: В Маріуполі окупанти знесли дім Андрія Бєднякова: ведучий не стримав емоцій.

"Думаю багато, хто бачив це фото. Це Маріуполь. Символічне фото. Завжди знав, що Маріуполь - це сильне місто. І це місто ще дасть вам п*зди", - також додав ведучий.

Новорічний Маріуполь до приходу "руського міра"Фото: instagram.com/biedniakov

Нагадаємо, з кінця травня 2022 року український Маріуполь перебуває під повною окупацією, після того, як бійці полку "Азов" після боїв на "Азовсталі" здалися у полон російським окупантам.

6 березня 2022 року Указом Президента України з метою відзначення подвигу, масового героїзму та стійкості громадян, виявлених у захисті своїх міст під час відсічі збройної агресії РФ проти України місту присвоєно почесну відзнаку "Місто-герой України".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ