Лайм

Дивитись на це – біль: Андрій Бєдняков показав відео з рідного Маріуполя, знищеного росіянами

Телеведучий народився та виріс у місті на Донеччині

Багатостраждальний Маріуполь майже повністю зруйнований окупантами. У місті пошкоджено 95% багатоповерхівок, із них 50% - знищено повністю. Андрій Бєдняков, який народився та виріс у найбільшому українському місті на березі Азовського моря, зізнався, що ніколи не пробачить росіян.

Український телеведучий опублікував в Instagram моторошне відео, зняте за допомогою дрону. На похмурих кадрах немає жодного вцілілого будинку, місто перетворилося на руїни.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Andrii Biedniakov (@biedniakov)

"Зараз один із найскладніших періодів у моєму житті. Без перебільшення. Але я стану сильнішим. Разом з усіма українцями. Це Маріуполь…. Моє місто. Дивитися на це – біль. Я ніколи не пробачу", - поділився емоціями Бєдняков.

Андрій Бєдняков не раз розповідав, що відчуває пекельний біль, дивлячись на те, що рашисти зробили з його рідним містом, яке він так любить.

"Мені подобалося гуляти містом, я це любив. І коли зараз дивлюся ці фотки, ці відео... це біль, рана. Це моє рідне місто і те, що зараз там відбувається, і в якому стані моє місто зараз...Це пекельний біль. Я стільки плакав, що я в житті стільки не плакав, як за ці дні війни, - розповідав ведучий. - Я дуже люблю своє місто і дуже люблю людей зі свого міста".

Фото: instagram.com/biedniakov

У коментарях під відео українці діляться своїми почуттями, називаючи Маріуполь "містом-скелетом" та "кривавою раною в серці українців".

"Просто місто-скелет. Дика лють охоплює", "Боляче дивитися", "Моє рідне місто. Такий біль", "Тварі, таке місто знищили", "Той город, який був до лютого житиме в наших серцях, не поки ми помремо, а поки ми не збудуємо все заново", "Рідне місто, що з тобою зробили", "У голові не вкладається, як так можна було, за 3 місяці стерти з лиця землі місто і скільки людей залишити без своїх домівок, скільки загиблих людей. За що? За те, що вони просто жили в Україні. Біль", - пишуть підписники Бєднякова.

  • Раніше Андрій Бєдняков порівняв Росію з аб'юзером , який б'є по найболючішому і продовжує залякувати. Однак результат у нього завжди один – рано чи пізно він залишається ні з чим.
  • Також український телеведучий Андрій Бєдняков розповів про смерть мами. Жінка впала в кому під час облоги Маріуполя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео