Лайм

Щасливі талісмани: астрологи порадили, як привабити удачу для вашого знаку Зодіаку

Ці символи можуть стати магнітами для успіху

В астрології існують певні числа, дні, кольори, планети та символи, які вважають щасливими для кожного знака Зодіаку. Астролог Інбаал Хонігман розповів британському виданню Expres, як залучити успіх у 2023 році.

Овен

У життя Овнів успіх може залучити число 4, стихія Вогню та червоний колір. Планета Марс також вважається покровителькою. Якщо говорити про символічні прикраси-талісмани, то астролог радить руни Тіваз (форма списа) та Дагаз (форма метелика).

Телець

Деякі потенційні талісмани для Тельця включають число 5, елемент Землі та "приземлений та практичний" коричневий колір. Щодо символів, Тельцю слід звернути увагу або триматися поряд із символом Тельця (бик).

Читайте також: Знайдуть справжнє кохання: п'ять знаків за китайським гороскопом заведуть сім'ю у рік Кролика.

Близнюки

Згідно з астрологією, Близнюки можуть принести удачу в своє життя з числом шість, елементом Повітря, блідо-зеленим "кольором ідей" та планетою Меркурій. Що стосується особливих символів, Близнюкам слід шукати парні прикраси.

Фото: Getty Images

Рак

Щасливі талісмани для Раків включають число 7, елемент води, синій колір і Місяць. Підбираєте щасливу прикрасу? Виберіть знак краба, руни Беркана (форма B) або Отила (форма o/œ).

Лев

Леви не схильні вірити в удачу. Це працьовитий знак і вони знають, що самі всього досягають. Сама думка про те, що фортуна якось пов'язана з їхніми досягненнями, їм огидна, оскільки вони відчувають, що брали активну участь у всіх аспектах свого щастя. Проте Леви можуть отримати вигоду з числа 8, елемента Вогню і золотого та жовтого кольорів у своєму житті.

Читайте також: Який місяць у 2023 році буде найскладнішим для кожного із 12 знаків Зодіаку.

Діва

Діва може принести собі більше успіху з числом 9, планетою Земля, глибоким темно-синім кольором та планетою Меркурій. Щодо символів, вибирайте знак Діви та руну Інгуз (ромбоподібна форма).

Терези

Терези схильні вірити в удачу. Це м'який знак, який потребує емоційної підтримки. Оберегами на успіх для Терезів можуть стати число 11, стихія Повітря, "найлегший" білий колір і планета Венера. Сприятливі символи включають терези, руни Гебо (форма X) та Єра (форма спіралі).

Скорпіон

Щасливе число Скорпіона – 13, а їхня стихія – Вода. Цей знак може знайти успіх у глибокому чорному кольорі, планетах Плутон та Марс, а також у символах Скорпіона, рунах Ейваз (дугоподібна форма) та Пертро (чашоподібна форма).

Фото: Getty Images

Стрілець

Стрілець може привабити успіх у своє життя числом 14, елементом Вогню, пурпуровим та іншими сміливими кольорами, що доповнюють їхню волелюбну природу, а також планетою Юпітер. Що стосується символів, зверніть увагу на Лучника та Кентавра, руни Турісаз (форма, що нагадує шип) та Кеназ (форма факела).

Читайте також: Час романтики: у лютому чотирьом знакам Зодіаку пощастить у коханні.

Козеріг

Козерогам варто очікувати успіху, який принесе число 15, елемент Землі, темно-бордовий колір та планета Сатурн. Тримайте під рукою символ Козерога у вигляді морського козла або руни Наутіз (хрестоподібні форми, схожі на гілки) та Іса (вертикальна лінія, схожа на бурульку).

Водолій

Потенційні "талісмани" для Водолія включають число 17, стихію Повітря, блідо-блакитний колір та планету Сатурн. Щасливі символи можуть містити знак Водолія, руни Хагалаз (форма Н) та Манназ (форма М).

Риби

Риби схильні вірити в удачу. Це дуже духовний знак, який може приймати різні переконання. Щоб залучити удачу, Риби повинні спробувати включити до свого життя число 18, елемент Води та темно-фіолетовий колір. Планети Юпітер і Нептун також щасливі для них, зі своїми щасливими символами, включаючи рибу, руни Лагуз (гакоподібна форма) та Альгіз (осока).

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття