Лайм

Який місяць у 2023 році буде найскладнішим для кожного з 12 знаків Зодіаку

Пам'ятайте, що чорна смуга обов'язково зміниться світлою

У 2023 році на кожного чекають персональні злети та падіння. Іноді може здаватися, що невдачі переслідують вас, і життя підсовує лише труднощі. Але все тимчасово і чорна смуга обов'язково закінчиться. Астролог із Нью-Йорка Ліза Стардаст розповіла Yahoo! про найневдаліші місяці 2023 року для кожного знака Зодіаку. Запасіться терпінням і гідно пройдіть цей період.

Фото: Getty Images

Овен

Перша половина року обіцяє Овнам фінансовий достаток та зміни у кар'єрі, але у жовтні є ризик зіткнутися з несподіваними перешкодами. Приготуйтеся до новин, які можуть зруйнувати ваші плани. "У цей час відбудеться місячне затемнення, яке вплине на Овна, тому тримайтеся подалі від будь-яких великих змін цього місяця", - попереджає астролог.

Телець

У квітні 2023 року на нас чекає ретроградний Меркурій у Тельці, і для носіїв цього знаку Зодіаку весняний місяць стане особливо напруженим. Тільцям доведеться пристосовуватися до нового способу життя та уникати конфліктів. "Вам варто дотримуватися встановлених процедур та уникати будь-яких ризиків під час цього періоду", - радить Стардаст.

Близнюки

2023 року Близнюки матимуть багато роботи, і є великий ризик, що в листопаді їх наздожене вигоряння. Повний місяць у вашому знаку виведе на поверхню всі пригнічені почуття, провокуючи конфлікти з близькими. "Повня в Близнюках змусить цей знак зіткнутися з проблемами, яких вони уникали у своєму особистому житті", - каже астролог.

Читайте також: Перший ретроградний Меркурій 2023 року завершився: коли чекати нових випробувань.

Рак

Раки - один із найуспішніших знаків 2023 року. Перша половина року для них буде чудовим часом, щоб внести зміни до свого способу життя, а літні місяці принесуть дивовижні можливості для фінансового успіху. Проте кінець року стане для Раків непростим, зробить їх вразливими та емоційними.

Лев

Львів у 2023 році має цілих два несприятливі періоди, які перевірять на міцність їхні стосунки. Перший і найбільш небезпечний відбудеться в лютому, а другий - влітку. "Лютий може стати для Лева важким, оскільки старі почуття можуть вийти на поверхню, - каже Стардаст. - Повний місяць у Леві відкриє шлюзи для колишнього партнера, який може несподівано повернутися у ваше життя лише через кілька днів після Дня святого Валентина".

Фото: Getty Images

Діва

Найнапруженішим для Діви буде серпень, коли ретроградний Меркурій у вашому знаку загальмує всі сприятливі зміни. "Без сумніву, найважчий місяць року для всіх, але особливо для Діви, - це серпень, - ділиться астролог. - Планета-покровитель Діви Меркурій стане ретроградною у їхньому знаку наприкінці літа, відправивши усі плани у смітник".

Терези

Вересень змусить Терези зіткнутися з проблемами віч-на-віч. Ближче до повного місяця представникам цього знака буде важко знайти баланс між незалежністю і очікуваннями, через що вони будуть почуватися обмеженими. Терезам буде важко знайти стабільність, яка їх задовольнить.

Читайте також: Астрологи назвали найщасливіші числа, дні та кольори на рік Кролика.

Скорпіон

Травень 2023 року може стати найбільш хаотичним періодом для Скорпіонів. Їм захочеться сховатися від проблем, які одна за одною штурмуватимуть їхню витримку. "Місячне затемнення у вашому знаку 5 травня винесе на поверхню деякі серйозні емоції та потенційну драму", - попереджає астролог.

Стрілець

Найневдалішим часом для Стрільця буде липень, оскільки ретроградна Венера у Леві заважатиме у починаннях, особливо – у романтичних. Фінансові справи теж можуть стати важкими, тому вам слід уникати перевитрати коштів і натомість приділяти увагу економії.

Козеріг

Для Козерогів найважчий час вже майже закінчився, адже головні випробування їм готував січень. Вже у лютому тінь ретроградного Меркурія припинить туманити ваш розум. "Не поспішайте і по можливості уникайте важливих рішень упродовж цього місяця", - радить Стардаст.

Читайте також: У рік Кролика на них чекають важкі часи: Фортуна відвернеться від трьох знаків Зодіаку.

Фото: Getty Images

Водолій

Червень принесе Водоліям несподівані проблеми у особистому житті. Астролог попередила, що їхні почуття та думки в цей період будуть більш туманними та менш ясними. Важливо не рубати з плеча і дочекатися сприятливішого періоду для прийняття важливих рішень.

Риби

2023 - один з найскладніших, але багатообіцяючий для Риб. Особливо багато випробувань може випасти на долю цього знака в березні. Спочатку цей період буде важким, але щойно енергія Сатурна устаканиться, рік стане справді сприятливим.

Новини партнерів

Читайте також

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг

Як покращити врожайність полуниці: допоможе підживлення на етапі цвітіння

Яке добриво корисне для полуниці під час цвітіння та утворення плодів - варіанти підживлення для полуниці у травні