Лайм

Постійно хочуть грошей та уваги: топ-3 найбільш вимогливих знаки Зодіаку

Астрологи поділилися експертними поясненнями

Є чимало людей, які можуть відчувати напругу та злість без видимих на те причин. Це трапляється тоді, коли такий тип особистостей не відчуває достатньої уваги до себе, і виявляється, що пояснити таку ситуацію та покращити її може гороскоп. Астрологи порталу BestLife назвали знаки Зодіаку, які від оточуючих потребують найбільше уваги та віддачі, в інакшому випадку вони почуватимуться незадоволеними життям.

Фото: unsplash.com

Скорпіон

"Цей знак може бути дуже вимогливим, коли чогось хоче. А що стосується, жінок-Скорпіонів, то вони є дуже незалежними та цілеспрямованими, - пояснює професійний астролог Рейчел Клер. - Скорпіони досить уперті - це означає, що їхні бажання й цілі є непохитними".

За своєю природою Скорпіони є доволі таємничим знаком, тому не схильні надто довіряти оточуючим. Ця недовіра також може проявлятися і в стосунках з партнером:

"Коли їм може щось здатися підозрілим, у своїх ревнощах Скорпіони можуть не знати меж", - каже Емілі Ньюман, астролог Best of Psychic Reader.

Читайте також: Мають відповіді на всі запитання: 6 найрозумніших знаків Зодіаку.

Козеріг

Оскільки цей знак Зодіаку є одним із найпрацьовитіших, їх цілеспрямований характер постійно прагне підіймати планку – свою та інших.

"Вони… Рішучі й амбітні душі, які від природи хочуть, щоб ці ж якості відображалися в партнері", - розповідає Клер. - Козероги не приховують, що гроші та успіх у їх житті мають важливе значення, тому таких самих поглядів та вчинків вимагають і від своєї другої половинки. Саме тому стосунки з представниками цього знаку – як робочі, так і особисті – іноді можуть бути справді виснажливими".

Фото: unsplash.com

Лев

Спокійні та врівноважені Леви впевнені в усьому, що вони роблять: чи це проведення корпоративної зустрічі, чи несподівана зустріч з друзями, чи вирішення будь-якого іншого питання. В усіх життевих ситуаціях цей знак вимагає до себе уваги, що іноді може бути складно для оточуючих.

"Цей сміливий та егоцентричний вогняний знак відчуває себе упевненим та всесильним, коли бачить увагу та любов з боку оточуючих", - каже Клер.

Читайте на тему: Для цих трьох знаків Зодіаку у лютому почнуться кардинальні зміни.

"Навіть у стосунках Леви очікують цілковитої віддачі від свого партнера", - додає Ньюман. – Однак така ситуація може призвести до того, що їхній партнер може відчувати себе непочутим чи навіть ображеним".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня