Лайм

Набрала 31 кг: Ксенія Мішина показала, як виглядала під час вагітності

Акторка розповіла, як боролася із зайвою вагою

Під час війни багато українок стрімко набирають вагу, оскільки заїдають стрес, і знаменитості – не виняток. І якщо Анна Неплях, яка погладшала на 9 кг, приймає себе в будь-якому тілі, то Ксенія Мішина не готова миритися з новим відображенням у дзеркалі.

Спілкуючись із підписниками в Instagram, українська акторка зізналася, що на початку російського вторгнення набрала зайвих 7 кг. І хоча, за її словами, це не надто критично, але вона виглядала тоді "не дуже". Ксенія, яка не раз зізнавалася, що не любить "тягати залізо", пішла до тренажерної зали та змінила харчування.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Скоро поділюся результатами, до і після. Але це мій точно найкрутіший період трансформації, вивчення та спостереження за собою", - зізналася героїня "Холостячки".

Читайте також: Даша Квіткова показала себе до схуднення на 33 кг: як змінилася її фігура.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Проте це не єдиний період, коли Мішина стикалася із проблемою зайвої ваги. Під час вагітності Ксенія набрала зайвих 31 кг. Акторка зізналася, що після пологів їй настільки не подобалося її відображення в дзеркалі, що у неї немає жодної фотографій того періоду.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Через рік після народження сина молода мама привела своє тіло у звичну форму.

"Так, знаю, зараз багато дівчат напишуть, що в декреті з маленькою дитиною неможливо скинути... Проходили, можливо!", - сказала вона.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Коротше, кожного дня я садила цього царя у візочок і довгими годинами гуляла з ним не зупиняючись. Їли ми де доведеться (у парках, на каміннях, на лавках). Засинав він тільки коли візочок рухався. А вже після того, як я перестала годувати, я стала бігати о 6-й ранку. Ну і, звісно, дієта. Перестала повністю їсти все борошняне, солодке", - поділилася Ксенія.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

За рік Мішина важила вже 49-50 кг, але гарного рельєфу так і не побачила, бо не любила ходити до спортзалу.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування