Лайм

Даша Квіткова показала себе до схуднення на 33 кг: як змінилася її фігура

Блогерка важила 83 кг і схудла на 33

У червні 2021 року Даша Квіткова та Нікіта Добринін вперше стали батьками. Під час вагітності дружина телеведучого набрала вагу, а після пологів почала чесно розповідати про своє схуднення. Квіткова зізналася, що за 1,5 роки схудла на 33 кг. Дівчина вперше показала фотографію у своїй максимальній вазі – 83 кг.

"2 дні, як народився Лев, я була 83 кг", - написала блогерка.

Фото: instagram.com/kvittkova/

За словами Квіткової, зараз її вага становить 50 кг - менше, ніж була до вагітності. Більше худнути молода мама не планує.

"Я припинила цілеспрямовано худнути, коли досягла своєї ваги до вагітності - 53 кг. Зараз я 50 кг. Вага сам йде. Зараз я просто хочу зробити хорошу і здорову форму того, що є", - розповіла дівчина.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Читайте також: Колосальна робота над собою: Даша Квіткова показала, як виглядала до популярності.

Також Даша зізналася, що після пологів у неї з'явилися розтяжки на грудях та стегнах, але вони їй не заважають, і боротися з ними вона не збирається.

"На животі розтяжок немає. Є на грудях, тому що вони під час грудного годування були ого-го, і на стегнах. Жодним чином не збираюся боротися, тому що вони мене не хвилюють", - заявила Квіткова.

Фото: instagram.com/kvittkova/

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін познайомилися на проекті "Холостяк-9", де він був героєм, а вона - учасницею. Після проекту пара залишилася разом, одружилася та невдовзі стала батьками.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй