Лайм

Катя Осадча ніжно привітала Юрія Горбунова з річницею і назвала запоруку міцного шлюбу

Пара разом 8 років, 6 із яких – у шлюбі

3 лютого Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначають 6 річницю шлюбу. Пара телеведучих одружилася у 2017 році і сьогодні виховує двох синів – 6-річного Івана та однорічного Данила.

D Instagram знаменитості ніжно привітали одне одного із сімейним святом. Осадча назвала запоруку щасливого шлюбу, а Горбунов розповів, за що вдячний своїй дружині.

Фото: instagram.com/kosadcha/

"Сьогодні 6 років, як ми чоловік і дружина. Юрко, дякую за терпіння і мудрість, за любов і за каву в ліжко. Складні часи, але переживемо всі разом, - написала телеведуча. - Розповідатимемо онукам на їхніх весіллях, що головне - чути одне одного, розуміти, поступатися... Саме так бабця з дідом пережили разом війну. Люблю тебе".

Читайте також: Просто страшно: Катя Осадча поділилася емоціями напередодні річниці повномасштабної війни.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

"6 років в офіційному шлюбі і 8 років разом! Неймовірно, але таке враження, що я все життя з тобою! Ніби до цього нічого не було, - зізнався Горбунов. - Дякую тобі за все - ранки, ночі, спільні проєкти! І за наших прекрасних синочків, які виростуть у новій, вільній і багатій Україні! Країні, яка перемогла ненависного ворога! Люблю тебе, Катрусю!"

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків