Лайм

Катя Осадча привітала старшого сина Іллю з 20-річчям і показала сімейні фото

"Ти все ще вчиш мене бути дорослою, хоча вже дорослий і сам"

Українська телеведуча Катя Осадча привітала свого старшого сина Іллю з 20-річчям. З нагоди свята вона опублікувала серію архівних сімейних фото та поділилася теплими спогадами про них.

"Ілюша, ти все ще вчиш мене бути дорослою, хоча вже дорослий і сам. Коли ти народився, я була молодшою за тебе зараз. Я неймовірна вдячна долі за тебе. ти так швидко виріс, хоча я, як сьогодні пам‘ятаю нашу поїздку на море на першій світлині. Все решта особисто. З Днем народження", - написала знаменитість у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/kosadcha

На першому фото ведуча зображена з маленьким Іллею на морі, тоді як інші кілька знімків були зроблені відносно недавно, адже на них хлопець позував вже у дорослому віці.

Фото: instagram.com/kosadcha

Шанувальники приєдналися до привітань. Вони побажали імениннику довгих та щасливих років життя. Дехто також зазначив, що Ілля – копія мами: "Який дорослий син! З днем народження!!! Хай росте щасливим і вільним під мирним небом", "Який він чудовий. З іменинником. Цікавих пригод у новому році життя!", "Вітання!!! Син - копія мами!", "Як дві краплі води", "У прекрасної мами-гарний син! Хай буде здоровенький", "Ілля Ваша копія, Катю! Щасливого життєвого шляху", "Такі схожі! З іменинником".

Фото: instagram.com/kosadcha

Ілля – перша дитина Катерини Осадчої, яку вона народила у шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком. У 2021 році хлопець закінчив школу, а невдовзі його зіркова мама повідомила, що Ілля навчається в Мерилендському університеті (США).

Фото: instagram.com/kosadcha

У 2017 році Осадча вийшла заміж вдруге - за свого колегу Юрія Горбунова. У пари є двоє спільних дітей: сини Іван та Данило.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео