Лайм

Люблю і пишаюся: дружина Дмитра Комарова висловилася про його роботу під час війни

Олександра залишила для свого обранця теплі слова

Український телеведучий та журналіст Дмитро Комаров з першого дня війни висвітлює злочини російських окупантів, скоєні на українській землі, та продовжує боротьбу проти них на культурному фронті. Так, цього разу чоловік анонсував вихід документального фільму "Рік" – стрічка присвячена повномасштабній українсько-російській війні, яка триває вже майже рік.

Про прем’єру, яка відбудеться 24 лютого на каналі "1+1 Україна", знаменитість повідомив у своєму блозі в Instagram. Як зазначив журналіст, це буде неймовірно емоційний проект про події, долі та рішення, які сьогодні створюють нову історію нашої держави.

"Дуже важлива робота нашої команди. Мій авторський проект "Рік". До річниці повномасштабної війни з РФ. Фільм, матеріал на який ми збираємо вже майже 1 рік. Погляд на найбільш знакові події року зсередини. Те, за чим вся країна слідкувала весь рік, наша камера фіксувала з іншого ракурсу. Дуже відверті розповіді людей, руками та мозком яких твориться наша перемога. Як завжди було в моїх роботах – багато чого ви побачите та почуєте вперше", - поділився Комаров в описі до анонсу.

Читайте також: Через дві години після візиту президента. Дмитро Комаров у Херсоні потрапив під обстріл росіян.

"За цей рік я жодного разу не був за кордоном, при цьому побачивши і знявши більше, ніж за півжиття подорожей світом, - продовжив розповідати він. - І буду продовжувати працювати в Україні. Інакше для мене зараз бути не може, бо найважливіші історичні події в світі зараз відбуваються саме в Україні. Дивіться 24.02.2023 на "1+1 Україна". "Рік".

Фото: instagram.com/komarovmir

Прем’єру документального фільму прокоментувала в Instagram і дружина Дмитра, ведуча Олександра Кучеренко. У соціальних мережах вона написала, що пишається своїм чоловіком, який продовжує робити свою справу навіть в найекстремальніших умовах.

"Кохаю і пишаюся моїм чоловіком. Дмитро завжди працював в екстремальних умовах, але найстрашнішим в усьому світі виявилося те, що зараз відбувається в рідній Україні. Уже рік", - йдеться в публікації Олександри.

Фото: instagram.com/aakucherenko

Нагадаємо, Дмитро Комаров - український журналіст, мандрівник, фотограф, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" на каналі "1+1", Заслужений журналіст України.

З Олександрою Кучеренко, володаркою титулу "Міс Україна 2016" одружився у травні 2019 року. Вінчання відбулося у православному храмі Єрусалима. Медовий місяць закохані провели на Мальдівах.

Фото: instagram.com/aakucherenko

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil