Лайм

Не вибачатимусь за свою зовнішність: Мадонна відповіла хейтерам, які критикують її обличчя

Співачка розставила всі крапки над "і"

5 лютого в Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення премії "Греммі-2023", на якій Мадонна представила Сема Сміта і транс-співачку Кім Петрас перед їхнім виступом. Після того, як фото 64-річної зірки потрапили в мережу, люди почали критикувати її зовнішність через захоплення пластичними операціями.

Фото: Getty Images

Світові ЗМІ підхопили слова хейтерів. Заголовки вказували: "Мадонна налякала зовнішнім виглядом", "Як герой фільму жахів", "Мадонна жахнула новим обличчям". Артистка не стала терпіти принижень та відповіла всім критикам своєї зовнішності.

"Для мене було честю представити Кім Петрас і Сема Сміта на "Греммі". Я хотіла вручити останню нагороду - "Альбом року", але набагато важливішим було те, що я представила першу транс-жінку в історії "Греммі", - написала Мадонна - Замість того, щоб звернути увагу на мої слова, багато людей вирішили поговорити про фотографії мого обличчя крупним планом, які репортер зробив камерою з довгим об'єктивом. Вона спотворює будь-яке обличчя!"

Читайте також: Як змінилася Мадонна за роки своєї слави: фото.

Фото: Getty Images

"Знову я зіштовхнулася з яскравим проявом ейджизму та мізогінії, які просочили наш світ. Світ, який відмовляється поважати жінку старше 45 років і хоче покарати її, якщо вона залишається вольовою, працьовитою та авантюрною.

Я ніколи не вибачалася ні за свої творчі рішення, ні за те, як я виглядаю чи одягаюсь. І я не починатиму. Мене принижували медіа від початку кар'єри, але я розумію, що все це випробування. Я щаслива стати першопрохідником, щоб усім жінкам після мене було легше найближчими роками".

Своє послання Мадонна завершила зухвалим випадом: "Я з нетерпінням чекаю на довгі роки підривної поведінки - розсунення кордонів - протистояння патріархату - і великого задоволення від життя. Вклоніться, су*и!"

Читайте також: У 2022 році Мадонна показала пікантні фото з новим бойфрендом, який молодший за неї на 41 рік.

Фото: twitter.com/Madonna/

Також співачка опублікувала селфі у явно провокативному ракурсі, який підкреслює її зміни у зовнішності. "Світові загрожують моя сила і моя витривалість. Мій розум і моя воля до життя. Але вони ніколи не зламають мене. Це все випробування", - написала вона.

Новини партнерів

Читайте також

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео