Лайм

Сиджу та плачу: Ахеджакова розповіла, що її вигнали з театру через засудження війни

Актриса працювала у театрі "Современник" 50 років

Лія Ахеджакова з 2014 року послідовно виступала проти російської агресії в Україні, і після початку повномасштабного вторгнення не змінила своїх поглядів. У результаті 84-річну актрису звільнили з театру "Современник", де вона працювала протягом 50 років.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

Про звільнення Ахеджакова розповіла російським ЗМІ, розкривши подробиці розмови з директором театру.

"Попередив директор, що мене більше в репертуарі не буде - на вимогу розгніваних якихось людей, які пишуть йому листи. Департамент культури підтвердив, щоб мене прибрали з репертуару театру. Сиджу і плачу, - сказала актриса. - Я все розумію, знаю хто це пише, хто це організував, але зробити нічого не можна".

Читайте також: Втомилася від Путіна: Лія Ахеджакова висловилася про війну і заявила про плани приїхати до України.

Нагадаємо, що Ахеджакова відмовилася їхати з Росії незважаючи на своє ставлення до війни та влади. Вона неодноразово висловлювалася про Путіна та російську імперську політику.

"Сьогодні нащадки тих, хто гинув заради миру в усьому світі, влаштовують ще одну криваву бійню, вбиваючи жінок і дітей, людей похилого віку, просто мирних жителів, які нічого не зробили Росії", - говорила вона після повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників