Лайм

Для Росії люди - витратний матеріал: Ахеджакова висловилася про довічний термін окупанта Шишимаріна

"Тепер Вадим сяде у в'язницю, а російський "лідер" продовжить відпочивати у Кремлі"

Російська акторка Лія Ахеджакова неодноразово висловлювалася на підтримку України та відкрито засуджувала злочинні дії Путіна. Цього разу знаменитість прокоментувала довічне ув'язнення російського окупанта Вадима Шишимаріна, якого визнали винним у вбивстві мирного мешканця на Сумщині. Він став першим засудженим за звірства у нашій країні.

На своїй сторінці у Instagram Ахеджакова опублікувала відповідну публікацію. Висловитися про війну в Україні та російських військових зірка вирішила 24 травня - рівно через три місяці повномасштабного вторгнення РФ в нашу країну.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

"3 місяці. Сьогодні - 24 травня, а це означає, що минуло рівно 90 днів з початку війни, що дорівнює 3-м повним місяцям. За весь цей час люди дуже сильно втомилися від війни. Втомилися і на Заході, що є дуже поганим сигналом для України. Бомбардування вже не так широко обговорюються у ЗМІ, а вбиті громадяни стали вже правилом, а не винятком. І українцям обов'язково потрібно "утримати" своїх союзників, щоб президент Росії Володимир Путін і всі його підлеглі, причетні до розв'язаної кровопролитної війни, опинилися під трибуналом та отримали заслужені покарання", - написала вона.

"Ще хотілося б зробити замітку про військового окупанта Вадима Шишимаріна, якому немає і 22-х. Це людина, яка вбила мирного жителя за наказом старшого за званням. Він убив просту людину, без зазріння совісті, не подумавши про наслідки, мораль і людську гідність, якої у нього, схоже, немає. Путін відправив Шишимаріна на війну в Україну, де останній убив ні в чому невинну людину. Тепер Вадим на довічне сяде у в'язницю, а російський "лідер" продовжить відпочивати у Кремлі, роздаючи всяким Моторолам та Пушиліним нагороди", - висловилася акторка про довічний термін Шишимаріна.

Вадим Шишимарін

Російська знаменитість заявила, що для РФ люди - це лише витратний матеріал, що можна побачити на прикладі не лише Шишимаріна, а й сотень інших російських солдатів.

"На жаль, для Росії люди є витратним матеріалом, що ми бачимо на прикладі засудженого на довічне ув'язнення окупанта або Медведчука, і сотень інших російських солдатів, яких Москва не хоче міняти на тих же "азовців". Кремлю хочеться показати українцям своє ставлення до них та до їхньої по-справжньому демократичної системи, шляхом усіляких порушень щодо захисників Маріуполя та інших українських міст. Закінчую цей пост словами молоденької випускниці однієї зі шкіл Дагестану: "Свободу Україні! Ні війні! П***н – ч**т!" - резюмувала Ахеджакова.

  • Раніше соцмережі відреагували на вирок солдату Шишимаріну. Думки людей розділилися: одні вважають вирок справедливим, за словами інших, найвищою мірою покарання було б убивство злочинця.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024