Лайм

Я їх не бачила вже рік: Ольга Сумська не стримала сліз через онуків і доньку в Росії

Для зірки це болісна тема

Антоніна Паперна, старша донька української акторки Ольги Сумської, продовжує жити в країні-агресорці РФ навіть попри повномасштабну війну, яка триває в Україні. 32-річна акторка не має можливості покинути країну, і загалом змінити ситуацію дуже складно, як зазначала в численних інтерв’ю її знаменита мама.

Сумська не приховує, що тема старшої доньки та її родини є для неї болісною темою. Ольга каже, що ніяк не може вплинути на ситуацію, що нині склалася, через що відчуває страшний материнський біль. Відповідну заяву вона зробила в ефірі телеканалу "Дом". Розповідаючи про своїх рідних, зірка не змогла стримати сліз.

Фото: YouTube

"Я завжди намагаюся знайти слова, щоб якось пояснити цю ситуацію. І я не знаходжу їх, тому що це страшний материнський біль", - сказала Народна артистка України.

Читайте також: Ольга Сумська розповіла, як її дочка у Москві ставиться до можливої мобілізації чоловіка.

Анастасія Паперна має двох дітей, яких народила у стосунках з російським актором Володимиром Ягличем. Спілкуватися із онуками Сумська має можливість лише по телефону, але їхні розмови дуже стримані, оскільки телефони у країні-терористці прослуховують. Однак це не заважає акторці читати онуку та онучці казки українською мовою.

"Я просто дивлюся на онуків, як вони ростуть. Я їх не бачила вже рік, і ми отак телефоном просто спілкуємося. Я їм читаю українські казки. У них няня з Харкова. Вона теж їм читає українською. Так що ми надолужуємо хоча б так", - сказала знаменитість.

Ольга Сумська зі старшою дочкоюФото: instagram.com/olgasumska

Сумська вже неодноразово коментувала перебування Антоніни Паперної у Росії після 24 лютого. Також вона пояснювала, чому не буде виправдовуватися перед українцями за свою доньку та її дії:

"Ситуація, коли я начебто мала виправдовуватися, я не робитиму цього. Тому що я не маю права виправдовуватися перед українцями за свою дочку, перед згорьованими матерями, які втратили своїх дітей, своїх чоловіків, своїх близьких, свої будинки, свої міста. Я не маю на це права і я не буду це робити. Але та тотальна залежність, яка сьогодні є там і воно не зрушиться поки що. Тому що крок вліво, крок вправо і все".

Володимир Яглич та Антоніна ПапернаФото: instagram.com/yaglych

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента