Лайм

Переживаю за неї: Ольга Сумська розповіла, чому її молодша донька не виїхала за кордон

Зірка розкрила подробиці

Раніше українська акторка Ольга Сумська розповідала, як спілкується зі своєю страшою дочкою Антоніною Паперною, яка живе в РФ і продовжує мовчати про війну в Україні. Цього разу знаменитість відповіла на питання журналістів про свою молодшу дочку Ганну Борисюк.

Сумська разом із чоловіком та Ганною залишається в Україні у період війни. У квітні вона з 20-річною дівчиною виїжджала до Італії, однак вже за місяць мама і донька повернулися додому. У інтерв'ю "24 каналу" зірка пояснила, чому її молодша донька залишається в рідній країні, незважаючи на небезпеку.

Сумська з мамою та донькамиФото: instagram.com/gandzyazen

"Усе ж таки треба сказати, що ми, дорослі, якось мужньо переносимо це. Діти більш піддаються стану стресу. Тому коли я дивлюся, в якому стані діти, безпосередньо і моя Ганнуся… Мені, звісно, дуже шкода, я хвилююся за неї. Це все дуже небезпечно. Але вона з нами, з батьками. Ну а як інакше?" – сказала Сумська.

Акторка також зазначила, щ хоч Ганна і тяжко реагує на травмуючі події війни, виїжджати все одно не збирається. Навіть після "прильотів", які були за 700 метрів від їхнього дому.

Крім того, дівчину кликала за кордон її подруга, яка зараз знаходиться у Веливій Британії. Однак Ганна вирішила залишитися зі своїми батьками.

Ганна БорисюкФото: instagram.com/gandzyazen

Є ще одна причина, чому донька Сумської не поспішає виїжджати за кордон: вже в серпні в неї почнеться навчання в театральному. Акторка вважає, що пари будуть проходити не в режимі онлайн, адже, за її словами, дистанційно неможливо навчитися акторському ремеслу.

"Як можна навчити акторству онлайн? Дуже важко, погодьтеся. Якщо, скажімо, фах взяти мовний – це інша справа. Психологія – також. А от практика й енергетика – це тільки наживо", - підсумувала Сумська.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації