Лайм

Віддав життя за Україну: брат Ірини Федишин загинув під Соледаром

Співачка оплакує втрату рідної людини

Українська співачка Ірина Федишин повідомила про загибель двоюрідного брата у бою під Соледаром. Роману Климковичу було 34 роки, він добровільно вступив до лав ЗСУ після початку повномасштабного вторгнення РФ.

"Ромчик, братику, пишу цей пост, сльози заливають, я не вірю! Ми тільки нещодавно бачилися, тебе відпустили на 10 днів додому. Ти прийшов до мене в гості і розповідав про війну. Ти був повний сил, енергії, словом не обмовився, що там важко, - написала Ірина в Instagram. - У мене навіть думки ніколи не було, що може щось трапитися. Ти постійно посміхався і жартував".

Співачка показала останнє спільне фото із братом, де вони позували після її концерту. За словами Федишина, побратими Климковича повідомили про його загибель 9 лютого.

"Я не вірила і до останнього сподівалася, що це помилка. Може, ти поранений або потрапив у полон. Але твій побратим Володя повернувся сьогодні в цей окоп і переконався, що тебе вже нема", - сказала вона.

Читайте також: 9 км від Бахмута: Потап розповів деталі загибелі друга та режисера Олега Бобало.

За її словами, тіло брата досі не винесли, оскільки окоп перебуває в оточенні із трьох сторін. Зробити це намагається його друг та побратим. "Прошу молитву за хлопців, яким у ці хвилини дуже тяжко", - звернулася Федишин до передплатників.

"Ти пишався мною, а я все життя пишатимусь твоїм подвигом - віддати життя за волю України. Серце нашої родини розбите, ми дуже тебе любимо, Ромчику, - написала Федишин. - Спи спокійно, мій братику. Вічна пам'ять герою України".

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття