Лайм

Моя королева, моя душа: на тлі чуток про розлучення Потап ніжно привітав Каменських з Днем закоханих

Фанати заявили, що тепер чекають на спільне фото пари

У найромантичнійший день року, свято усіх закоханих, Потап звернувся у зворушливому посланні до своєї обраниці Насті Каменських. Продюсер та виконавець присвятив дружині теплі слова кохання, чим спростував чутки про їхній можливий розрив.

"Для мене кохання - це вона! Моя королева, моя душа, моє натхнення і моя підтримка! Я тебе люблю! Зі святом, кохана", - йдеться в дописі репера в Instagram. Каменських не залишила без уваги пост чоловіка та відповіла йому емоджі у вигляді сердечок.

Фото: instagram.com/realpotap

У той час шанувальники пари видихнули з полегшенням та зраділи, що у зіркового подружжя все добре. Ось деякі коментарі користувачів мережі:

"Нарешті, а то всі вже щось собі придумали", "Чекаємо на фото разом", "Найкращі! Рада, що у вас все добре", "Зробіть уже нарешті спільне романтичне фото!", "Олексію, ви такий чудовий. Я така рада, що у вас з Настею все добре", "Засмутив всіх хейтерів", "Всі видихнули", "Рада за вас, що ви разом", "Ну нарешті пост. Ми раді, що у вас все добре. Кохання вам!", "Перечитую і не можу… Ну так це мило, так ми за таким сумували!", "Нарешті, а то ми хвилювалися".

Читайте також: Почуття – зброя: Тарас Цимбалюк у День святого Валентина нагадав, чому важливо любити.

Нагадаємо, останнім часом Настя Каменських та Потап припинили ділитися спільним контентом у соціальних мережах, через що шанувальники і запідозрили, що у стосунках пари не все добре.

Однак згодом Каменських роз’яснила ситуацію, заявивши, що "кожен із них наразі сфокусований на своїх задачах": "Звісно, ми з Льошею у будь-якій ситуації намагаємося одне одного підтримувати. Я впевнена, що головне - об'єднуватись, коли складно та спіткає жахлива біда. Звісно, зараз у кожного з нас є свої задачі і напрями діяльності. Проте, головне - це об'єднувати свої зусилля для того, щоб допомагати країні та йти на зустріч миру і перемозі", - говорила співачка на початку січня.

Фото: instagram.com/kamenskux

Закохані одружилися у травні 2019 року. Вони виступали разом у дуеті "Потап і Настя" з 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го заявили, що їх гурт припиняє свою творчу діяльність. Після розпаду колективу Каменських розпочала сольну кар'єру під псевдонімом NK.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків