Лайм

Не взяли без підготовки: актор Данило Мірешкін розповів про свої походи до військкомату

Артист двічі відвідував центр комплектації

В Україні разом із повномасштабною війною триває й загальна мобілізація, яка обростає великою кількістю міфів та спекуляцій. Актор Данило Мірешкін, відомий за фільмами та серіалами "Чорний ворон", "Таємниці", "Сонячний листопад", розповів в інтерв'ю Аліні Доротюк про свій досвід відвідування військкомату.

Фото: instagram.com/mireshkin_daniil/

За словами Мірешкіна, він був у територіальному центрі комплектації двічі. Перший раз – за власним бажанням на початку повномасштабного вторгнення, вдруге – після дзвінка.

"Я прийшов у військкомат і з максимально серйозним лицем сказав, що я актор. Я не пройшов кастинг, мені сказали: "Ідіть, ми вам подзвонимо, якщо що". Потім я почав займатися евакуацією людей та тварин з-під Києва. В одній такій поїздці мені подзвонили і сказали прийти. Я знову прийшов, і була така ж розмова, таке ж питання. Вони кажуть: "Йди, ми тобі подзвонимо". Я кажу: "А навіщо ж ви мене викликали?" Вони кажуть: "Ну ми перевіряли резерв, наскільки люди готові йти". Так у мене відбулося два походи до військкомату", - поділився він.

Читайте також: Мені прийшов повістка: актор Тарас Цимбалюк розповів, як ходив у військкомат.

Дані Данила записали, але не стали його закликати через відсутність підготовки.

"Через те, що в мене не було підготовки, мене не взяли. Мені сказали, що беруть із якоюсь службою чи підготовкою", - пояснив він.

Актор не сумнівається, що одного разу йому знову зателефонують, тому активно готується до служби.

"За цей час я самостійно проходив і тактичну підготовку, і медичну, їздив на полігон кілька разів. Думаю, всі ми повинні готуватися до цього. Є хибна думка, що там "воюють військові, а я не військовий". Але там воює багато музикантів. "Акторів, рестораторів, бізнесменів. Якби вони не воювали, то, можливо, України вже не було б, - вважає Мірешкін. - Там багато не військових, і чим вони гірші, щоб помирати за мене? Тому я думаю, що всі можуть зараз готуватися. Я почав робити планочку, бігати вранці щодня. Потрібно займатися, щоб бути готовим".

Фото: instagram.com/mireshkin_daniil/

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни