Лайм

Мені прийшла повістка: актор Тарас Цимбалюк розповів, як ходив до військкомату

"Зараз це, звісно, як відро холодної води на голову"

Український актор Тарас Цимбалюк, який раніше запропонував випускати українських чоловіків за кордон заради збереження сімей, у новому інтерв’ю розповів, що отримав повістку до військкомату. Він зазначив, що вже встиг пройти медогляд і наразі перебуває в черзі.

Детальніше про це зірка кіно розповів під час розмови зі Славою Дьоміним в рамках програми "Слава+": "Мені прийшла повістка. Я пройшов медогляд. Все. Я, на жаль, не мав жодної військової кафедри, в армії я також не служив. Я пішов би туди, де я би впевнено почувався. Якби мене чомусь навчили, я б пішов би туди".

Цимбалюк зізнався, що має певні побоювання з приводу того, що його можуть забрати на фронт, і викликані вони тим, що у нього немає досвіду у військовій справі. Однак, як стверджує знаменитість, він готовий виконати свій громадянський обов’язок, якщо перед цим його відправлять навчатися певному військовому напрямку.

Читайте також: Начхали на країну, яка зробила їх зірками: Тарас Цимбалюк висловився про акторів із Росії.

"Коли відправляють на передок людей, які, грубо кажучи, сьогодні отримали повістку, а за два тижні вони туди їдуть, це, звичайно, треш. Я, мабуть, спокійніше б це сприйняв, якщо розкласти якісь етапи. Мене там призвали, тоді мене повезли десь там на місяць вчиться чомусь, а вже тоді я десь кудись поїхав. Тоді мій мозок плавно це все б прийняв. А зараз це, звісно, що відро холодної води на голову", - заявив Тарас.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк – 33-річний український актор театру, кіно та телебачення. Народився в місті Корсунь-Шевченківський у родині викладачів. Батько - Цимбалюк Василь Васильович - відомий український літературознавець та історик. Мати - Цимбалюк Тетяна Василівна - філолог, викладач французької мови.

Читайте на тему: Ще 1,5 місяці тому не думав про це: Тарас Цимбалюк розповів про розлучення з дружиною.

2011 року дебютував на телебаченні в містичному серіалі "Щоденники темного", де зіграв другорядну роль. У 2018-2019 роках зіграв головну роль у кінострічці "Чорний ворон". 2019 року зіграв Карпа Кайдаша в телесеріалі Наталії Ворожбит "Спіймати Кайдаша". 2020 року взяв участь у телепроекті "Танці з зірками".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр