Лайм

Акторка Дарія Рибак вперше показала обличчя сина і розкрила його незвичайне ім'я

Користувачі мережі не пошкодували компліментів

У жовтні українська акторка, головна героїня комедійного серіалу "100 тисяч хвилин разом" Дар'я Рибак оголосила про вагітність, а вже наприкінці січня вперше стала мамою. І зараз, рівно через місяць після пологів, вона вирішила оприлюднити фото малюка, де добре видно його обличчя.

"Тео - наша любов…" - йдеться у підписі до зворушливого чорно-білого кадру. Раніше зірка публікувала лише ті кадри, де обличчя хлопчика не було видно, або якщо було видно, то погано.

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

Ім’я новонародженого первістка Рибак теж раніше не розголошувала, тому новим постом зробила для шанувальників подвійний сюрприз.

Читайте також: Бачимо в тобі себе: Катя Осадча і Юрій Горбунов зворушливо привітали сина з 6-річчям.

У коментарях користувачі мережі залишили для малюка безліч приємних слів. Ось деякі з них: "Який красивий. Дуже на вас схожий", "Досконалість", "Боже, янголятко чарівне! Нехай буде здоровим та щасливим!", "Тео! Вау!", "Який він чарівний".

Тео – що означає ім’я?

Тео - ім’я, що означає "Божий дар". Воно походить від давньогрецького слова Theodōros, а останнє в свою чергу розшифровується наступним чином: theos - "Бог", і dōron - "дар". Ім’я Тео також має коріння в німецькій мові, де воно перекладається як "сміливі" або "хоробрі люди" від німецького слова theud (в перекладі - "люди").

Розмовні та зменшувальні форми: Теодор, Теодосія, Тея, Тодорцьо, Тодірко, Дорко тощо.

По батькові: Теодорович, Теодорівна.

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

Нагадаємо, у вересні Рибак підтвердила журналістам, що виходить заміж. Ім'я свого обранця вона не назвала, проте зізналася, що чоловік працює у сфері кіновиробництва. Пара познайомилася на зйомках серіалу "100 тисяч хвилин разом".

Читайте на тему: Учасниця "Холостяка" Аделіна Делі повідомила про вагітність відвертою фотосесією з животиком.

Дарія Рибак - 33-річна акторка. Навчалась у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенко-Карого. Дебютувала на сцені у 2010 році, коли почала працювати акторкою Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра. Українським глядачам вона також відома за серіалами "Папік", "Серце матері", "Сувенір з Одеси".

Фото: instagram.com/dashiki_rybak

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео