Лайм

Лежала на збереженні: Світлана Тарабарова розповіла про складну третю вагітність

Співачка вперше поділилася цим із публікою

Світлана Тарабарова разом із чоловіком Олексієм Бондарем готуються до поповнення у сім'ї. Нещодавно співачка розкрила стать майбутньої дитини, а тепер розповіла, як проходить її третя вагітність.

В інтерв'ю Аліні Доротюк артистка зізналася, що виношування цього малюка дається їй нелегко, особливо важко було в перші місяці. "Це найскладніша моя вагітність, - поділилася Світлана. - Я ніколи про це не говорю, не пишу, не жаліюся. Якщо ви думаєте, що я завжди прокидаюся з усмішкою на обличчі і радуюся життю - ні. Я теж жива людина, у мене тут болить, тут тягне, тут я втомилася, як у всіх".

Фото: instagram.com/tarabarova

Третя вагітність Тарабарової припала на час війни і, за словами співачки, ця дитина врятувала її від постійного читання новин і дає їй сили не збожеволіти. "Бо лікар сказав: будеш хвилюватися - буде все погано", - розповіла вона.

Читайте також: Обстріли та прильоти: Світлана Тарабарова розповіла про життя батьків у Херсоні.

У сім'ї співачки з'явиться ще одна дівчинка. Світлана зізналася, що з перших днів відчувала, що носить під серцем доньку, хоча довкола говорили, що "у війну народжується багато хлопчиків".

Виконавиця розповіла, що 4-річний Іван та 2-річна Марія дізналися, що у них з'явиться братик або сестричка практично одразу, бо лікарі заборонили Світлані піднімати тяжкості, у тому числі й дітей.

Фото: instagram.com/tarabarova

"Я кілька разів навіть лежала на збереженні, вперше за всі свої вагітності. Але вже, дякувати Богу, все добре, - поділилася Тарабарова. - Я їм [дітям] сказала, що я не можу взяти вас на ручки, бо всередині у нас буде, тоді я ще не знала хто, хлопчик або дівчинка, братик або сестричка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"