Лайм

Краще поговорити зі стіною: Шон Пенн висловився про політику Путіна та підтримку Зеленського

Актор знову продемонстрував солідарність із нашою країною

На прес-конференції, присвяченій прем'єрі фільму "Супердержава" у Берліні, американський актор, кінорежисер та продюсер Шон Пенн вкотре підтримав Україну та засудив злочинні дії Володимира Путіна. Зірка назвав кремлівського диктатора "воєнним злочинцем" та "жахливим маленьким хуліганом".

Також на заході американця спитали, що він думає про президента Зеленського, який є головним героєм його документальної стрічки. Відповідаючи на питання, Шон висловив своє обурення щодо загрози, яку становить російський президент для Зеленського та України в цілому. Детальніше про це розповідає видання Screendaily.

Фото: Getty Images

"Мені не подобається жахливий маленький хуліган, який загрожує йому (Зеленському) та його країні. Мені подобається, що немає загрози, яка лякає Зеленського чи українців", - заявив він.

Читайте також: Досліджуємо потенціал: Метт Деймон заговорив про зйомки фільму про війну в Україні.

Пенн також зазначив, що під час роботи над фільмом йому стало зрозуміло, що спроби вступити в контакт з російською владою не принесуть жодних плодів. "Нам краще було б поговорити зі стіною, ніж з президентом Росії", - наголосив він. Актор додав, що не є нейтральним, коли мова йде про Україну. Більше того, зірка себе "пропагандистом української армії та влади".

Фото: Getty Images

Фільм "Суперсила" розповідає глядачу про вторгнення РФ в Україну та про президента країни Володимира Зеленського. Робота над документальною стрічкою розпочалась ще наприкінці 2021 року, і навіть 24 лютого 2022 року актор перебував в Україні. Знаходження знаменитості у перші дні війни тут, на території нашої держави, зробило його безпосереднім свідком подій та перетворило фільм на ще більш емоційну розповідь.

Читайте на тему: Бен Стіллер емоційно підтримав Україну після виступу Зеленського у Конгресі США.

"Актор і режисер Шон Пенн знімає документальний фільм про війну в Україні. З першого дня повномасштабного вторгнення він був у Києві та на власні очі бачив, що таке російська агресія. Незабаром усю правду про війну завдяки його фільму зможе побачити і весь світ. Шоне, дякую за підтримку нашої держави та наших людей!" - коментував позицію відомого американця український президент.

Шон Пенн та Володимир ЗеленськийФото: president.gov.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію