Лайм

Завжди винні двоє: колишня дружина Остапчука прокоментувала їхнє розлучення

Христина поділилася відвертим зізнанням

Христина Горняк, яка раніше не давала прямих коментарів стосовно розлучення з Володимиром Остапчуком, цього разу вирішила зробити виключення. У соціальних мережах вона заявила, що у розриві стосунків "завжди винні двоє".

"Завжди винні двоє. Хтось просто більше, а хтось менше. І двоє прийняли рішення не коментувати. Сподіваюсь на розуміння", - написала юристка у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/kristygor

Також колишня обраниця шоумена розповіла підписникам, що у соцмережах не намагається показати ідеальну картинку свого життя, просто деякі моменти не виносить у публічний простір: "Я, як і всі, переживаю по-своєму, непрості моменти життя. А в ньому ж не тільки час для радості, але й для смутку. Я показую реальне життя, просто не показую деякі свої дуже особисті моменти".

Читайте також: Хтось для досвіду, хтось для насолоди: колишня Остапчука багатозначно висловилася про чоловіків.

Крім того, блогерка висловилася і про нові стосунки, написавши на цю тему розгорнутий пост. Горняк зізналася, що попри розлучення, не перестає вірити в справжні щирі почуття та любов на все життя.

"Я знаю, що я трансформуюсь через кохання. Але дуже важливо також розуміти, що кожен проявляється в коханні по - різному та по- інакшому, а ще кожному потрібен різний період часу, щоб пройти, прожити, та повірити знову, після розчарування або болю!" – йдеться в публікації Христини.

Фото: instagram.com/kristygor

"Хтось готовий через 3 дні вступити в щось нове, а хтось потребує більше часу, щоб знову відкрити своє серце! Але не відкрити його - точно не мій варіант! Я буду вірити і відкриватись для кохання до тих пір, поки я буду дихати! – продовжила висловлюватися вона. - Не кохати, не відкриватись для мене означає - вмерти".

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Нагадаємо, Володимир Остапчук та Христина Горняк одружилися у жовтні 2020 року. Пара активно ділилася спільними фото у соціальних мережах та показувала, як разом проводить час. Проте коли закохані припинили ділитися спільним контентом, у підписників з’явилися перші підозри щодо проблем у їхніх стосунках.

До шлюбу з Горняк Остапчук протягом 13 років був у шлюбі з Оленою Войченко, від якої має двох дітей – доньку Емілію та сина Евана-Олександра.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші