Лайм

Аналізи коштують чимало: пса Патрона довелося обстежити через роботу зі шкідливими речовинами

Знаменитий хвостик порушив важливу тему лікування тварин

Пес Патрон через свою роботу сапером змушений бути під постійним наглядом лікарів. Чотирилапий помічник чернігівських піротехніків ДСНС регулярно проходить обстеження, оскільки вдихає небезпечні речовини, які можуть завдати шкоди його здоров'ю. Днями відважний малюк здав аналіз крові та показав фото з клініки.

"Мене жорстоко схопили і стримували 10 людей. Я кричав: "Ні! Це моя кров! Я вам її не віддам!". Найгірше, що Михайло(!!!), Михайло теж був задіяний під час цього жорстокого поводження з тваринами… Тримав мені рот, закривав очі, щоб я не бачив голку. А я бачив! Я все бачив і всіх запам‘ятав, - пише Патрон в Instagram.- Зі мною все гаразд, не враховуючи, що в мене взяли ціле відро крові".

Фото: instagram.com/patron_dsns

Пес-сапер додав, що аналізи навіть для здорового собаки коштують чимало, як і вітаміни, що підтримують його здоров'я. Але, на щастя, йому пощастило жити у сім'ї, тому його рахунки оплачують "його люди".

"Але є ті песики і котики, в яких немає людей, які могли б оплатити їхні рахунки за лікування. А вони страждають від переломів, числених ран, інфекційних хвороб", - пише Патрон і закликає українців не забувати про безпритульних тварин.

Фото: instagram.com/patron_dsns

Читайте також: Пес Патрон продає свою єдину футболку, щоб допомогти тваринам, що постраждали від війни.

"Я відкриваю окрему банку для лікування тварин. Усі кошти будуть передані UAnimals для лікування хворих хвостиків. Тварини мають право на якісну медицину, отримати найкращі ліки і турботу. Кожна тварина, навіть хом‘ячки. Але у них немає коштів на це. Маю надію, ми зможемо разом їм допомогти, - зазначив пес-сапер. - Банка в моїх сторіз та у хайлайтсах "Добро". По 2-3 гривні, і ми зберемо хорошу суму на лікування".

Фото: instagram.com/patron_dsns

  • Патрон у День рятувальника розповів про свою відважну команду. Пес-сапер присвятив чернігівським піротехнікам ДСНС зворушливий допис.
  • Раніше пес-сапер розповів про свого господаря, якого він називає "супергероєм". Господар Патрона – керівник піротехнічної групи управління ДСНС у Чернігівській області Михайло Ілльєв.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування