Лайм

Це Геббельс: Андрій Бєдняков емоційно відреагував на путінський концерт у Лужниках

Шоумен вкотре пояснив, як працює російська пропаганда

22 лютого у Москві на стадіоні "Лужники" пройшов концерт-мітинг, який окупанти вирішили організувати з нагоди річниці повномасштабного вторгнення. На сцену вийшов кремлівський диктатор зі своєю промовою, а також присутні побачили виступ малеької дівчинки з Маріуполя, яку нібито "врятували російські загарбники".

Уродженка українського міста Ганна Науменко перенервувала, через що забула текст. Згідно сценарію, зі сцени "Лужников" вона подякувала військовому "дядькові Юру" з позивним "Ангел" за порятунок. "Дякую дядькові Юрі за те, що він мене, мою сестру та сотні тисяч дітей врятував із Маріуполя", - сказала дівчинка.

Фото: LIFE SHOT

Після чого Науменко замовкла та сказала "Я трохи забула". Ведучі заходу одразу запропонували "врятованій" обійняти військового.

Читайте також: Похвалитися на війні нема чим: журналіст вказав на особливості у виступі Путіна в "Лужниках".

Абсурд та цинічність цієї ситуації у соціальних мережах прокоментував ведучий Андрій Бєдняков, який теж народився та виріс у Маріуполі. У Instagram чоловік оприлюднив кілька stories на цю тему, назвавши пропагандистські святкуванням "парадом лицемірів" та "повним дном".

Андрій БєдняковФото: instagram.com/biedniakov

"Який й*баний цирк. Стоять три ж*полизи з мікрофонами. "Я трохи забула" – сказала Ганнуся, і тут перед очима у тих трьох "бл*, нам не заплатять, все пропало, вона запнулася". Однак сиплий ж*полиз викрутився і запропонував обійняти вбивцю. "Сотні тисяч дітей врятував з Маріуполя"… С*ки ви всі там. Парад лицемірів, брехунів. Нехай ці криваві гроші обпечуть вам руки", - висловився шоумен.

Фото: instagram.com/biedniakov

"Так і працює пропаганда там в "зазєркальє". Саме для цього вони викрали і вивезли таку кількість українських дітей. Щоб вкинути їм в голови л*йно і показувати їх як "обізянок" на концертах та програмах для своїх російських дітей. Мовляв, "послухайте, що дітки кажуть з Маріуполя". Це Геббельс. Це зло. І це так гидко", - також зазначив Бєдняков.

Фото: instagram.com/biedniakov

"Колись давно у "Великій різниці по-українськи" в пародії на "Ліквідацію" я грав Машкова-Гоцмана. Зараз би я зіграв цього персонажа трішечки інакше", - йдеться в публікації ведучого.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували