Лайм

Учасниця "Холостяка" Яна Соломко у Москві заспівала про любов до окупантів

Уродженка Полтавської області підтримує війну у рідній країні

Серед українців, які продовжують працювати в РФ після повномасштабного вторгнення в Україну, особливим цинізмом відрізняються ті, хто долучився до пропаганди агресора. Серед них є діячі шоу-бізу. Так, продюсер Юрій Бардаш, який відкрито хвалив Путіна та підтримував війну, взяв "під крило" співачку Яну Соломко. Учасниця 1 сезону шоу "Холостяк" та гурту Real O колись була улюбленицею українців, а тепер співає про кохання до російських окупантів.

Фото: instagram.com/yana.solo/

Разом із Бардашем уродженка Полтавщини випустила пісню "ННН", у якій є такі рядки: "Я никогда, никому, ни за что не променяю нашу любовь. С победой знаю ты вернёшься домой, я буду сильно ждать тебя одного". Також вона співає про те, що буде молитися "над холодны врагом", маючи на увазі українців.

Читайте також: Це Геббельс: Андрій Бєдняков емоційно відреагував на путінський концерт у Лужниках.

"Цю пісню зрозуміють, приймуть і полюблять ті, хто знає, як це розлучатися з коханими, не спати ночами, переживати і сподіватися, що він скоро повернеться додому. Бажаю всім люблячим серцям возз'єднатися! І пам'ятайте - від нас, жінок, дуже багато залежить", - написала зрадниця у Instagram.

Раніше Яна Соломко розповідала, що її дідусь Авраам за часів Другої світової війни пережив Голокост у Польщі. Незважаючи на історію сім'ї, співачці було легко заплющити очі на геноцид українців та підтримати окупантів.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil