Лайм

Ми об'єднані: король Чарльз у річницю війни захопився мужністю українців

Монарх вкотре підтримав Україну

24 лютого у річницю повномасштабної війни багато світових лідерів підтримують Україну. Британія – один із головних союзників нашої країни, і король Чарльз, який раніше зустрічався з українськими військовими, випустив знакове послання.

"Ось уже рік, як народ України неймовірно страждає від неспровокованого повномасштабного нападу. Вони виявили воістину видатну мужність та стійкість перед лицем такої трагедії", - йдеться у заяві Чарльза ІІІ на офіційному сайті королівської родини.

Фото: Getty Images

За словами короля Великої Британії, він із величезним задоволенням зустрічався з українцями у себе на батьківщині та в інших країнах. Зараз увесь світ із жахом спостерігає за стражданнями українського народу, і він радий, що Британія стала соратником нашої країни у боротьбі з російськими окупантами.

Читайте також: Чарльз III відвідав українських біженців у Шотландії: як пройшла зустріч.

"Раніше цього місяця я зустрівся з президентом Зеленським у Букінгемському палаці, щоб висловити особисту підтримку народу України. Втішно, що Сполучене Королівство разом зі своїми союзниками робить все можливе, щоб допомогти у цей найважчий час, - каже Чарльз. - Тому я можу тільки сподіватися, що прояв солідарності з усього світу може принести не тільки практичну допомогу, а й силу від усвідомлення того, що ми об'єднані".

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео