Лайм

Астрологія вірить, що ці кольори можуть привабити в життя кохання і романтику

Поповніть ними свій гардероб

Кожен знак Зодіаку має свої щасливі кольори і талісмани. Але крім індивідуальних "пасток" для успіху астрологія виділяє і загальні елементи - потужні символи невербальної комунікації для всіх і кожного. Видання InStyle виділило 5 кольорів, які можуть привабит любов і пристрасть у життя.

Червоний

Червоний - колір бажання. Він також виражає впевненість та сексуальну енергію. Якщо ви хочете додати пристрасті у своє життя, нанесіть цей колір на губи та нігті, одягніть червоне вбрання або використовуйте аксесуари червоного кольору. Астрологи вважають, що червоний допоможе проявити та позначити наміри у коханні, а також допоможе втілити мрії у реальність.

Фото: pinterest.com

Рожевий

Рожевий уособлює позитивні емоції та відкритість. Якщо ви шукаєте ідеальний колір для першого побачення або щось грайливе для флірту з коханою людиною, рожевий підійде якнайкраще. Він підкреслить оптимізм та вроджену доброту, які дуже важливі на початкових етапах романтичних стосунків.

Читайте також: Намисто, кулон або браслет: які прикраси найбільше підходять вам по гороскопу.

Фото: pinterest.com

Помаранчевий

Помаранчевий – щасливий та привабливий колір. Якщо ви прагнете партнерства, яке непідвладне часу та гарантує безпеку, оберіть помаранчевий шарф або светр на зустріч зі своїм коханим. Крім того, помаранчевий колір може привнести у ваші стосунки грайливість та спонтанність.

Фото: pinterest.com

Блакитний

Універсальне значення блакитного кольору – довіра, необхідна для створення та підтримання здорових стосунків. Він також означає безумовну любов - почуття, яке всі ми шукаємо у партнерських відносинах.

Читайте також: Як поєднувати кольори в одязі: виграшні комбінації, які стильно виглядають.

Фото: pinterest.com

Фіолетовий

Фіолетовий колір вважається безтурботним та романтичним за своєю природою. Він спонукає людей ризикувати, коли справа стосується любові, долати перешкоди заради своєї пасії. Це важливий колір, який потрібно включити до свого гардеробу, якщо хочете більш відкрито і легко виражати своє кохання.

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil