Лайм

Як поєднувати кольори в одязі: виграшні комбінації, які стильно виглядають

Беріть собі на замітку та розкажіть подрузі

Чимало модниць знають, що для створення стильних луків необов'язково купувати величезну кількість тільки брендових і дорогих речей. І якщо ви вже в курсі, як одягатися жінці після 50 років, щоб виглядати стильно і сучасно, візьміть собі на замітку декілька сміливих поєднань кольорів в одязі. theLime вирішив докладніше розповісти про це.

Темно-синій та помаранчевий

Якщо ви не боїтеся яскравих відтінків, зверніть увагу на поєднання темно-синього та помаранчевого. Щоб посилити враження, використовуйте однотонні блоки – помаранчевий тренч поверх темно-синіх штанів або темно-синю сукню з помаранчевими черевиками – це виглядатиме актуально, стильно та весело.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Жовтий та зелений

Якщо ви хочете виділятися із сірого натовпу, у вашому гардеробі обов'язково мають бути речі жовтого та зеленого відтінків, а також аксесуари. Це може бути яскраво-зелене пальто і жовта сумка-шопер або зелена блуза і піджак гірчичного кольору.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Читайте також: Як виглядати стильно з мінімальними витратами: 6 модних лайфхаків.

Блакитний та рожевий

Ще одне сміливе поєднання – відтінки блакитного чи синього та рожевий колір. Ви можете підібрати рожевий верх і блакитний низ або річ, принт якої буде поєднувати в собі ці обидва кольори.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Бірюзовий, синій та зелений

Також можна створити виграшну комбінацію, одягнувши синій та бірюзовий або блакитний і зелений. Вони нагадують відтінки океану, трави та неба і виглядають завжди сучасно, особливо, коли їх поєднують разом в одному образі.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Читайте також: Топ-5 порад, щоб покращити свій особистий стиль.

Жовтий та сірий

Комбінування кольорів – це завжди поєднання насичених відтінків. Ви можете створити абсолютно елегантну та шикарну комбінацію з нейтральною основою та яскравим акцентом. Сірий з жовтим – це дует, до якого багато хто часто повертається, особливо ті модниці, які віддають перевагу сірому, але хочуть спробувати чимось урізноманітнити класичні поєднання.

Фото: колаж із фото pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору