Лайм

Олександра Заріцька розповіла, коли зіграє весілля зі своїм коханим

Співачка розкрила подробиці особистого життя

Солістка українського гурту KAZKA Олександра Заріцька щаслива у стосунках з музикантом та motion-дизайнером на ім'я Павло. За кілька тижнів до початку війни пара почала жити разом, і співачка вже замислюється про весілля.

В інтерв'ю ЖВЛ артистка зізналася, що раніше вона не мріяла про заміжжя, але після зустрічі з Пашею "ставить себе на місце нареченої". Проте, за словами Заріцької, весілля відбудеться лише після перемоги України. "Зараз потрібно зробити так, щоб нашим дітям було добре жити у вільній країні", - наголосила вона.

Фото: instagram.com/kazka.band

Тим часом Олександра продумує варіанти весільної церемонії, і вони не будуть класичними. Співачка хоче зіграти два весілля: одне супертрадиційне десь на Закарпатті, а друге у стилі бохо - у звільненому від окупантів Криму. "Таке, щоб у ресторані прям, я не хочу", - поділилася вона.

Читайте також: Користувалися моїми речами: солістка KAZKA згадала, як окупанти жили в її будинку.

Олександра Заріцька довго приховувала від публіки свого обранця, і лише недавно почала показувати романтичні кадри в соцмережах. Співачка зізналася, що до зустрічі з Павлом вона не вірила, що почуття можуть бути взаємними, вона вважала, що кохання – це завжди розбите серце.

Фото: instagram.com/kazka.band

"Так було в мене завжди і я реально не вірила ні в що. А потім з'явився Паша. І з'явилося у нас справжнє кохання, - поділилася Заріцька. - Через кілька місяців стосунків я зрозуміла - вже кілька місяців стосунків, і для мене це вже багато. Тоді пройшов ще деякий час, і я зрозуміла, що я реально його кохаю, і що треба якось облаштовувати життя".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток