Лайм

Маша Єфросиніна розповіла, що допомагає їй зберегти стосунки з чоловіком у ЗСУ

Знаменитість поділилася особистим

Тимур Хромаєв, чоловік Маші Єфросиніної, служить у ЗСУ, як і багато інших українців. Через це будувати стосунки та підтримувати спілкування подружжю доводиться на відстані, і знаменитість зізналася, що їй допомогло зберегти хороші взаємини з коханою людиною у ці непрості часи.

Детальніше про особисте ведуча розповіла під час розмови з Сергієм Лиховидою в рамках програми "Розмова", яка вже вийшла на YouTube. Зірка не приховує від публіки, що у її стосунках з чоловіком була криза, яка мало не призвела до розлучення. І зараз, завдяки тому, що парі вдалося її пережити та переглянути своє ставлення один до одного, у їхній сім’ї панує розуміння та злагода.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Якби ми не переживали ту кризу і не вийшли з неї зовсім оновленими людьми, з оновленими стосунками, з новим шлюбом і не перепрошили все те, що ми запустили в минулих стосунках, ми б зараз не витримали. Отак. Зараз нас тримає досвід, розуміння особливостей одне одного і повага до рішень одне одного. Ну, і кохання та секс. Вибачте", - сказала Єфросиніна.

Читайте також: Все залишилося в окупованій зоні: Маша Єфросиніна розповіла про бізнес чоловіка.

Про чоловіка, який тепер став військовим, знаменитість розповіла підписникам не так давно, опублікувавши його фото у формі. "У мене всі ці місяці просто фізично та психологічно не вистачало сил показувати вам цю нову даність нашого життя з Тимуром", - пояснювала таке своє рішення вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Я знаю, скільки жінок сьогодні переживає саме те, що і я в черговий раз цього ранку, проводжаючи його, - також поділилася ведуча. - Тому хочу всім сказати, що мені теж страшно. Дуже страшно. Але я нічого не можу вдіяти - це рішення мого чоловіка, ваших чоловіків... І під завалами всіх страхів у нас з вами всередині точно причаїлася гордість...".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв одружилися у 2003 році. До вторгнення обранець зірки займався бізнесом, контролював інвестиційну компанію "Арта". З 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року був Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Разом пара виховує двох дітей - дочку Нану та сина Олександра.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування