Лайм

Користувалися моїми речами: солістка KAZKA пригадала, як окупанти жили в її будинку

Співачка повернулася додому одразу після звільнення Київської області

У будинку Олександри Зарицької під Гостомелем жили російські окупанти. Рашисти користувалися особистими речами української співачки, а коли тікали – винесли все, що має цінність, навіть мікрофон. Солістка гурту KAZKA повернулася додому після деокупації Київщини і тепер "заліковує рани" пошкодженої домівки.

"Окупанти жили в моєму будинку, вивезли безліч техніки й іншого майна. Після повернення додому, я не була впевнена, чи зможу знову відчувати спокій у власному будинку. Але дім лікує, а я лікую його. Я заповнюю простір новими речами та емоціями. А дім наповнює простір всередині мене спокоєм та вдячністю", - поділилася виконавиця з ТСН.

Фото: instagram.com/kazka.band

Читайте також: Вцілів лише рояль: Ірина Білик розповіла, що росіяни зробили з її будинком

Про те, що її будинок розікрали, Олександра дізналася одразу після звільнення ЗСУ Київщини. Співачка зізнавалася, що їй не шкода речей, вона боялася, що більше не зможе почуватися спокійно у власному домі. "Відчуття, що туди вдерлися, у твою хату, у твою фортецю. Принизили тебе тим, що все розтрощили", - говорила Зарицька.

Але повернувшись додому, співачка радіє можливості просто жити там і щодня дякує за це нашим відважним воїнам.

Солістка гурту KAZKA виїхала з дому на п'ятий день повномасштабного вторгнення РФ. Олександрі зателефонував тато, який на той момент знаходився у Макарові, і сказав, що до селища вже заїжджають окупанти. Співачка швидко зібрала речі, і вже за 15 хвилин разом зі своїми трьома собаками сиділа в машині.

Фото: instagram.com/kazka.band

"Напевно, як і для всіх українців, перші дні були найстрашнішими в житті. Спочатку була абсолютна розгубленість, невіра в те, що таке може реально відбуватись у 21 сторіччі. Потім - розуміння, що треба діяти, адже небезпека буквально на порозі мого дому. А далі - довгий шлях світом, до міст, де я могла бути корисною, бути голосом України, бути почутою. В ті дні я не знала, коли і як зможу повернутись назад", - поділилася Зарицька.

Фото: instagram.com/kazka.band

  • Раніше Дмитро Танкович розповів, що росіяни винесли з його будинку у Бучі. Рашисти шукали незвичайні речі, "намагалися стати ближчими до 21 століття".
  • Тим часом Валерій Харчишин розібрав завали свого зруйнованого будинку у Гостомелі. Лідер українського гурту "Друга ріка" показав, що залишилося від його сімейного житла.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй