Лайм

Не судіть: дружина Влада Ями заступилася за чоловіка, якого захейтили за фото з пляжу в Майамі

Хореограф під час війни виклав недоречний знімок

Український хореограф Влад Яма разом із сім'єю виїхав із України в перші години після початку російського вторгнення. Наразі танцівник із дружиною та сином перебуває в Майамі (США) і повертатися додому поки не планує. Через це знаменитість часто стикається з критикою у соціальних мережах. Але цього разу приводом для хейту став його нещодавній допис, а точніше – фото.

На особистій сторінці в Instagram Яма зробив публікацію, в якій сказано, що він бере участь у благодійному аукціоні. Частина виручених коштів піде на потреби ЗСУ. Серед лотів - спільний прямий ефір, спільний пост, онлайн-тренування, постановка танцю, зустріч із Владом та багато іншого.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Супроводив Яма свій допис фотографією з пляжу в Майамі в стилі "Рятувальників Малібу", і хоча цей кадр був зроблений до повномасштабної війни, підписники визнали його недоречним.

"Можна було іншу фотографію викласти", - написала одна із шанувальниць. "Цього року хороших майже немає", - відповів їй Влад.

Фото: instagram.com/vladyama_official

У розмову вступила інша підписниця, яка зауважила, що "йдеться не про хороші, а про відповідні ситуації". Але Яма, схоже, не зрозумів, що мають на увазі фоловери. "Наприклад?" – уточнив хореограф, але відповіді так і не отримав.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Також під дописом було багато негативних коментарів щодо виїзду Ями з України. Підписники зазначили, що не обов'язково йти воювати, потрібно виявляти солідарність до своєї країни, тим більше, що Влад – медійна особистість. Хореограф спробував виправдатися, заявивши, що допомагає країні фінансово.

Читайте на тему: Не хотів померти: Руслан Ханумак пояснив, чому виїхав з України і не повертається додому.

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото: instagram.com/vladyama_official

Дружина Влада Яма вирішила зупинити хейтерів та написала коментар під публикацією чоловіка.

"Ніхто не має права засуджувати право вибору кожного з нас! Не судіть, щоб і вас не судили. Ніхто не знає обставин кожного...", - написала Ліліана.

Читайте також: Влад Яма з дружиною влаштували фотосесію у стилі "Рятувальників Малібу".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також