RU  UA

Дізнатися

Знежирені Сили України: мережу обурила блогерка, яка запустила марафон схуднення "ЗСУ"

Експлуатація військової теми в рекламі – не нова проблема

У соцмережах поскаржилися на недоречну рекламу, яка спекулює на українській армії. Фітнес-блогерка з ніком kate_kalchuk у Instagram запустила марафон схуднення, який назвала "ЗСУ - Знежирені Сили України".

Фото: Instagram

Користувачів мережі обурила не лише абревіатура, а й фотографії у військовій формі. Сама дівчина не знаходиться в армії. На коментарі критиків вона відповіла, що поцікавилася допустимістю такої реклами у військових, і вони не заперечували.

"Проект показує, що кожен з нас воїн, у кожного з нас є своя зброя та свій фронт, на якому ми боремося і працюємо. Мій фронт - це спорт, - пояснила вона. - Завдяки спорту я можу допомагати військовим та наблизити перемогу, саме на це марафон і націлений. І ніяк не на зневагу. Частина отриманих коштів йде на підтримку ЗСУ".

Читайте також: Він так собі уявляє: Дантес прокоментував пісню Потапа про волонтерів, яка обурила мережу.

Фото: Instagram

Велика кількість критики змусила блогерку закрити свою сторінку в Instagram. Користувачі мережі, втім, продовжили обговорювати проблему, яка проявляється все частіше: представники бізнесу в гонитві за комерційним успіхом не гидують експлуатувати тему війни та патріотизму.

Фото: Twitter

Фото: Twitter

Фото: Twitter

Фото: Twitter

  • Раніше шароварщину у шоу-бізнесі розкритикувала співачка-бандуристка Марина Круть. Вона висловилася про тих, хто співає "байрактарні" псевдопатріотичні пісні.

Читайте також

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хэйли Джейд Скотт вышла замуж за своего избранника Эвана МакКлинтока - как выглядели молодожены, какой была свадьба

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тина Кароль призналась, как ее подставили во время участия в Евровидении-2006 – певица должна была выплачивать огромный кредит

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Беременная жена Сергея Тигипко Анна Зиневич сообщила, что они с мужем ждут дочь - в семье политика подрастает трое сыновей