Лайм

Оля Цибульська жорстко підколола Потапа після скандального інтерв'ю Іво Бобула

Гарячі обговорення не вщухають

За останні пару тижнів український шоу-бізнес сколихнуло відразу два гучні скандали. Перший стосувався Потапа та його пісні "Волонтер" , легковажний текст якої образив багатьох українських волонтерів. Другий спалахнув після інтерв'ю Іво Бобула Еммі Антонюк: 69-річний співак назвав жінок "меркантильними та розпещеними" .

Хоча Бобул після скандалу вже вибачився за свої слова, у мережі продовжують обговорювати гарячі теми. Так, співачка Ольга Цибульська у своєму Instagram "проїхалася" як Бобулом, так і Потапом. Вона натякнула, що останній гадки не має, що таке українська національна ідея, хоч і випускає патріотичні пісні.

"Пропоную Еммі Антонюк взяти наступне інтерв'ю про національну ідею - у Потапа, про тікток-тренди - у Ніни Матвієнко і в мене про хімічну іонізацію. Не тільки ж у Іво Бобула запитувати про те, про що він ніколи не чув" , - написала вона.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Читайте також: Він так собі уявляє: Дантес прокоментував пісню Потапа про волонтерів, яка обурила мережу.

Також Цибульська вважає, що Еммі Антонюк замість суперечки з Бобулом слід було вибрати іншу тактику: пояснити літньому чоловікові принципи гендерної рівності.

"Жінка має право на все. Працювати, не працювати, змінювати партнера, бути у стосунках, не бути у стосунках, народжувати дітей або вирішити, що вона не хоче народжувати. Нарешті ми приходимо до того, коли між чоловіком і жінкою ставимо дорівнює. Але, мені здається, ми не повинні хейтити людей за те, що їхнє життя припало якраз на період еволюції нашого суспільства. Щоб із мавпи вийшла людина, теж багато часу минуло. То може навпаки допомогти, пояснити якісь речі, а не дивитися як на дибіла?" – висловилася співачка.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита